FOTO: Afričku priču u Čakovcu uz poruku “Hakuna Matata” otplesalo 350 plesača PS Korak!

Stars, Dolls, Prelog seniori, Klara Tot, Baby, Hana Krištofić, Ansambl ,Ida Šoltić i Bernard Barač, Queen’s, Dora Žerjav, Juniori A, Erin Horvat, Nikolina Martinec, Irina Šincek, Grazia Mislović, Bambi, Prelog Kids, Ilija Kregar, Petar Fišter, Lana Škvorc, Funky Fresh Kids, Groovers Crew, Prelog juniori, Kiddos, Teen i Seniori, skupine su i pojedinci, njih 350 plesačica i plesača Plesnog studia Korak koji su plesom ispripovijedali svoju afričku priču.

PS Korak - Our African story (17)_resize
Publika je ispunila sportsku dvoranu Graditeljske škole do posljednjeg mjesta

I učinili su to u sportskoj dvorani Graditeljske škole na živopisan i dinamičan način u sat i pol osobitih plesnih koreografija. Publici su uprizorili lavove, majmune, safari, pustinju, šaroliko životinjsko carstvo, žene ratnice, borbu za život, uzajamno poštovanje i suglasje prirode i čovjeka.

Scenu je pratila atraktivno izvedena scenografija

Dodatni afro ugođaj dala je zanimljiva scenografija koju potpisuje Sanja Tot uz svjetlosne efekte, a za vizualni dizajn bila je zadužena Paula Grabar. Koncept ove plesne priče potpisuje voditeljica “Koraka” Virna Hošnjak. Uz koreografkinju Virnu, koreografije potpisuje i trenerica i asistentica Koraka Filipa Zubić. Koreografiju Lost in safari potpisuje Vesna Grandeš.

Plesačice u šarolikim kostimima i s maskiranim licima

Večer Our African Story produkcijski je izvedena suvremeno i ponovo je donijela osvježenje na bogatu čakovečku plesnu scenu. Plesači “Koraka” poručili su svojim plesom: Hakuna Matata (što bi značilo “nema brige”).

I doista nema brige za našu mladost – ona je vedra, rasplesana i profesionalno vođena. Roditelji su velika potpora djeci i mladima i svi su kao jedna velika obitelj. Na sceni i plesnoj pozornici to se itekako vidi i osjeća. Bravo za Korak!

foto: zv, rr

VELIKU FOTOGALERIJU autora Zlatka Vrzana pogledajta OVDJE.

VIDEO ZAPISE pogledajte OVDJE.

– Kaj se događa da je tak puno auti, pitali su se neki građani u kvartu Globetka uoči početka programa

 

Ostavi komentar