Fotkali bijele rode i osvojili 500 kuna!

Ravnopravni pobjednici natječaja: Marko Kedmenec, Nikola Tomašić i Silvo Benč
Ravnopravni pobjednici natječaja: Marko Kedmenec, Nikola Tomašić i Silvo Benč

Poznati su pobjednici fotografskog natječaja na temu: Najbolja fotografija bijele rode u 2019. godini. Raspisala ga je Javna ustanova Međimurska priroda, a nagrade su dodijeljene protekle nedjelje u Kotoribi unutar proslave Općine. S razlogom, jer je Općina Kotoriba u suradnji s Međimurskom prirodom 2019. godinu proglasila Godinom bijele rode u Međimurskoj županiji.

Pobjednici su  Nikola Tomašić (fotografija Izbor za miss), Silvo Benč (fotografija Poletarac) i Marko Kedmenec (fotografija U iščekivanju dana). U prigodnoj publikaciji koja je objavljena uz Godinu bijele rode objavljene su fotografije, kao i fotografije bijelih roda sljedećih autora: Mija Mance, Predrag Leak, Kristina Gudlin, Emili Sabol, Klaudija Kedmenec, Denis Filo, Vjeran Petrović, Robert Posavec, Miroslava Novak, Bojana Španiček Kanoti. Pobjednici su osvojili svaki po 500 kuna, knjigu Bijela roda, prigodne majice i plakat.

Fotografije su bile izložene i na putujućoj izložbi u OŠ Joža Horvat u Kotoribi (pogledajte OVDJE). JU Međimurska priroda poziva pratiti nove natječaje od proljeća 2020. godine.

U nastavku pobjedničke fotografije:

Marko Kedmenec – fotografija U iščekivanju dana
nikola_tomasic_izbor_za_miss
Nikola Tomašić – fotografija Izbor za miss
Silvio_Benč_Poletarac
Silvo Benč – fotografija Poletarac

 

Ostavi komentar