Drugo predstavljanje rezultata istraživanja o uključivanju zajednice u kulturi Međimurja

zajednica u kulturi Međimurja

U utorak, 2. srpnja 2019. godine, u zgradi Scheier s početkom u 17 sati Platforma za Društveni centar Čakovec poziva sve zainteresirane na još jedno predstavljanje rezultata istraživanja u kulturi Međimurja.

Predstavljanje istraživanja u kulturi Međimurja Platforma za Društveni centar Čakovec organizira u okviru projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier koji provodi u partnerstvu s Međimurskom županijom. Predstavljanje će voditi Stjepan Mikec i Ivan Blažon, predstavnici ACT Grupe, koji su radili  istraživanja i analize za Platformu.

Istraživanja i analize koje će se predstavljati obrađuju javno mnijenje o uključivanju zajednice u organizaciju kulturnih događaja Međimurja te suradnju ustanova u kulturi Međimurja s građanima, umjetnicima, umjetničkim organizacijama i civilnim društvom.

Dođite, sudjelujte i budite dio izgradnje suvremenih kulturnih praksi s Platformom za Društveni centar Čakovec.

Istraživanja koja će se predstavljati:

  • Suradnja i suupravljanje javnih institucija, udruga i organizacija u kulturi u Međimurju. Predstavljanje i javni razgovor o javnom mnijenju o participativnim modelima, modelima suupravljanja, procesima i prostorima u kulturi u Međimurskoj županiji.

  • Koji su modeli suradnje institucija s udrugama, inicijativama, umjetnicima… u kulturi u Međimurju? Predstavljanje i javni razgovor o analizi mogućnosti suupravljanja kroz modele civilno-javnih partnerstava prostorima u kulturi u Međimurskoj županiji.

Projekt Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier provodi Platforma za Društveni centar Čakovec u partnerstvu s Međimurskom županijom, a sufinancira ga Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 100% iznosu od 2.499.436,82 kn. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine.

Dodatne informacije o aktivnostima na projektu Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier pronađite na web stranici scheier.hr te na društvenim mrežama projekta (Facebook Instagram).

Ostavi komentar