Dražen Ladić i Luka Modrić u slikarevom ateljeu u Šenkovcu!

Luka Modric i Drazen Ladic
Dražen Ladić rado se fotografirao kraj ulja na platnu s motivom Luke Modrića

U ateljeu slikara Ivana Šebestijana u Šenkovcu ovih se dana dogodila posebna posjeta. Došao je jedan od najuspješnijih hrvatskih atleta i nogometna legenda – Dražen Ladić. Čovjek je to s najvećim brojem nastupa za zagrebački Dinamo i jedini Hrvat koji je osvojio odličje za svoju državu sa svjetskog prvenstva u nogometu kao igrač (Bronca – Francuska ’98) i kao pomoćni trener (Srebro – Rusija ’18). Ponos i predstavnik malog Međimurja i Hrvatske u cijelom svijetu.

Dražen Ladić nije propustio tom prigodom fotografirati se kraj ulja na platnu na platnu velikog formata s motivom Luke Modrića, našeg proslavljenog nogometaša i najboljeg nogometaša svijeta. Slika je dimenzija 180 puta 120 centimetara, pa je Luka Modrić prikazan u naravnoj veličini, a nosi naziv „Luka Modrić – zlatna desetka“, odnosno „Luka Modrić – golden dekade“.

Šebestijan je sliku, ulje na platnu s motivom Luke Modrića, slikao preko šest mjeseci, a u nju je utrošeno više od tisuću sati rada, a sve više je osoba koje pokazuju interes za ovo umjetničko djela Ivana Šebestijana.

 

Ostavi komentar