CZK “RUDAR” Mursko Središće: Predstava “Kaos prije premijere” u izvedbi MAKAMUS-a

Kaos prije premijere
Glumci MAKAMUS-a zovu na “Kaos prije premijere”

Nakon 15 proba i preko dvadesetak ultra dinamičnih sati kopanja po brdima i dolovima teksta, rasta u glumi, opuštanja u igrama… u subotu 24. ožujka u svetomartinskom izletištu Goričanec MAKAMUS (Malo kazalište Murso Središće) je odigrao pretpremijernu izvedbu svoje nove predstave “Kaos prije premijere”.

Završnicu priprema potpomogli su roditelji, osobito brojnim pošiljkama kolača, slatkiša i napitaka. U službi velike i korisne pomoći u projekt je ušao i Slavko Bregović koji potpisuje ton, oblikovanje glazbe i scensku rasvjetu koja će itekako biti potrebna u Centru za kulturu Rudar u matičnom gradu. Bez djelotvorne asistencije i značajnih sugestija režija predstave bila bi manjkava, zato glasno ispisano “hvala” zaslužuju Janja Kontrec, Petra Matuza Tkalec i Slavko Bregović. Bez dragocjene pomoći Grada Mursko Središće ne bi bilo ničega.

Autorica predstave je Nina Horvat, a režiju i adaptaciju za MAKAMUS potpisuje Ivan Goričanec. Svečana premijera ide na Uskrsni ponedjeljak 2. travnja u 17 sati.

foto: Denis Perčić

 

Ostavi komentar