CENTAR ZA KULTURU “RUDAR”: Rene Bitorajac i Jan Kerekeš u predstavi „Samo preko njega mrtvog“

U Centru za kulturu „Rudar“  Mursko Središće, u nedjelju 22. rujna Rene Bitorajac i Jan Kerekeš izvest će predstavu „Samo preko njega mrtvog“. Predstava će započeti u 18 sati. Organizator Grad Mursko Središće obavještava da će se ulaznice prodavati na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ i to:

– 13.09. (petak) od 16 do 19 sati

            – 14.09. (subota) od 09 do 12 sati

            – 20.09. (petak) od 16 do 19sati

           – 21.09. (subota) od 9 do 12 sati

Obzirom što je navedena predstava skuplja od prijašnjih predstava Kerekesh teatra, cijena ulaznice će biti 60 kuna, što je ekonomska cijena bez ikakve zarade. U slučaju da se ulaznice za navedenu predstavu rasprodaju u kratkom roku, ista će se održati još jednom u 20 sati o čemu ćemo vas naknadno i na vrijeme obavijestiti.

‘Samo preko njega mrtvog’ humoristični je triler s natruhama crnog humora te elementima satire .Oni su obični ljudi iz susjedstva, čisti pred zakonom i svojim suprugama i to sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Oni, naime, nisu lopovi, ali kad im novac padne s neba, prilika, znatiželja, pohlepa i nepromišljenost pretvore ih u kriminalce. Na sreću, oni su potpuni amateri u kriminalu pa izazivanje sudbine ne mora uvijek završiti tragično već i komično.

Za vrijeme manifestacije „Advent u gradu Rudara“ u Centru za kulturu „Rudar“ održati će se besplatna dječja predstava Kerekesh teatra.

izvor: Grad Mursko Središće

 

Ostavi komentar