27.2 C
Čakovec
Utorak, 23 svibnja, 2023

Čakovečka umjetnica Kristina Gita Kavran oduševila promocijom svojih 70 novih unikatnih slika

Čakovečka umjetnica Kristina Gita Kavran danas je oduševila gledatelje video promocijom svojih 70 novih unikatnih slika.

Karizmatična, no u svojem radu autentična, svjesna svojih talenata te ustrajna i dosljedna onome što želi živjeti kroz ostvareno Ja –  čineći svijet pozornicom na kojoj ima mjesta za svakoga i gdje je svaki san dostižan.

Čakovečka umjetnica Kristina Gita Kavran nimalo nije iznenadila u ovo vrijeme pandemije kada mnoga događanja čekaju neka sigurnija vremena. Nadahnuta svojim realističkim snovima, sinkronizirana je sa živom prirodom neupitne snage, staloženosti, obnavljajućeg života i ljepote. Permanentno istu odabire za saveznika proaktivnosti, inspiracija, pozitivnih misli, lijepih riječi…, da bi sve elemente integrirala u proizvod unikatnih djela kistom ljubavi naslikana platna apstraktne čarolije.

Talentirana umjetnica, inače poznata i po humanitarnom radu, svoja nova unikatna djela još jednom je promovirala u virtualnoj izvedbi očaravajućeg spoja fikcije i prirode kojoj pripadamo. Motivirajuću poruku kojom se vodila, ne bi li potaknula pojedinca na  promišljanje, metaforički naziva: „ SVAKI SAN JE DOSTIŽAN.“

>>POVEZNICA NA VIDEO IZLOŽBU UMJETNIČKIH DJELA<<

Ideja istog imena dala je život ovom projektu i kao takav realiziran je u ozračju života prirode  i ritmu njenih ljepota. Projekt ima značajnu poruku i ima snagu, barem na trenutke, ukazati da primijetimo sami sebe. Čovjek je mali dio svemira, puno manji od moćne prirode, čuvarice života svakom biću bez koje ništa ne bi živjelo; bez čistog zraka, bistre vode, kreativnih polja, moćnih planina, fascinantnih oblaka, sunčevih zagrljaja…

Svestrana Kristina Gita Kavran posredstvom te čarobne prirode, i sama svjedoči da svatko ima svoju svrhu u ovom svijetu te istom doprinese ono najbolje za buduće generacije. Definirala je možda u igri fikcije,  možda neopipljive stvarnosti ili trenutku dostižnosti da treba imati snove i vrijedi ih živjeti, jer tako malo treba da bi bili stvarnost.

Osim što je moguće istinski uživati u virtualnom performansu, također, svi unikati uz još veći izbor sada su dostupni u web shopu na OVOJ POVEZNICI.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,507FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE