5 C
Čakovec
Utorak, 28 studenoga, 2023

Antolović: Djeca su naša budućnost i moramo u njih ulagati

Jučer je održana redovna Skupština Međimurskog nogometnog saveza kojom je predsjedao predsjednik MNS-a Kristijan Antolović.

Predsjednik Antolović izvjestio je skupštinare o radu Saveza, a predstavio je i financijski plan za 2023. godinu.

– Velika stvar za nas što je u radnom posjetu bio predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji nam je obećao da će sljedeće godine Prelog dobiti teren s umjetnom travom. Što se tiče županijskih liga, osvrnuo bi se na proljetni dio sezone. Bilo je tu dosta ispadanja, a spomenuo bi kako je sve prošlo u najboljem redu te je prvenstvo završilo na dobar način. U ovoj sezoni proljetni dio bit će još napetiji, s obzirom da se lige smanjuju na 14 klubova. U našim županijskim ligama imamo sveukupno od 10 000 do 13 000 posjeta te smatram da smo mi vrh amaterskog nogometa. Uveli smo snimanje i u drugi rang županijskog nogometa, a u budućnosti želimo da se sve utakmice u svim rangovima snimaju. U Premier ligi i 1. MNL, MNS je poklonio kamere ili laptopte, ovisino o tome što su klubovi trebali. Sljedeće godine pomoći ćemo klubovima iz 2. i 3. MNL. Također, jučer su došli golovi za predpočetnike i sada sve škole imaju jednake uvjete za trening s najmlađima. Do kraja godine kroz opremu planiramo nabaviti još neke stvari za škole nogometa. Djeca su naša budućnost i moramo u njih ulagati. Povećali smo takse sucima i smatram da je to smjer kojim smo morali ići, budući da je sudaca sve manje pa nam je cilj zadržati postojeće suce te animirati mlađe kako bi se bavili tim poslom, kazao je Kristijan Antolović.

Na kraju svog govora Antolović je istaknuo kako je cilj MNS-a da Čakovec dobije finale Hrvatskog nogometnog kupa, a najavio je i povratak dvoranskog prvenstva Međimurja koje se nije održalo protekle dvije godine zbog koronavirusa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE