Anel Tomašić iz Podturna, koji je sa 17 godina imao moždani udar, novi je natjecatelj Hell’s Kitchena

Četiri nova kandidata stigla su u Hell’s Kitchen i, nakon izazova u kojem su kuhali za chefa Gretića, nastavljaju natjecanje zajedno s timovima, a osim Milene Krizmanić, Viktora Vercoustrea i Nikole Mrvca, među njima je i 27-godišnji Anel Tomašić iz Podturna, prenosi RTL.

Već je stekao titulu chefa kuhinje, a u svom poslu najviše uživa u adrenalinu, suradnji s ljudima i kolegijalnosti. Anel sebe opisuje kao društvenu, marljivu i komunikativnu osobu. – Smatra se kompetitivnom osobom, a dobra organizacija u kuhinji, kaže, itekako umanjuje stres. Kritiku dobro podnosi jer je to prilika da još više napreduje, piše RTL.

Gordon Ramsay i Marco Pierre White njegova su inspiracija u kulinarskom svijetu, potaknuvši ga na početak njegove kuharske avanture. Anel posebno uživa u pripremi talijanskih delicija poput rižota, tjestenina i lazanja, ali isto tako ističe svoju strast prema pripremi steakova.

– Moje kuharsko iskustvo je počelo već u mlađim danima kada sam kuhao doma. Oduvijek sam imao strast prema kuharstvu. Počeo sam se ozbiljnije baviti ovim poslom poslije osamnaeste godine. Naučio sam dosta stvari, među kojima je timski rad i timsku igru. Isto tako naučio sam da u ovom poslu ne možeš opstati kao solo igrač. Siguran sam da ću i u Hell’s Kitchenu biti timski igrač i dat ću sve od sebe da moj tim uspije i da ja uspijem, rekao je Anel Tomašić za RTL.

Anel je izrazio svoju želju da se dokaže, prije svega, samom sebi. Također, želi pokazati onima koji nisu vjerovali u njega kad je preživio moždani udar s 17 godina, te se nakon toga vratio, počeo kuhati i raditi ono što voli. Njegova odlučnost je jasna: – Želim, mogu i hoću, istaknuo je.

 

Ostavi komentar

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE