Ako znaš što ti je šef po horoskopu znat ćeš i što najviše cijeni

Horoskop
Ilustracija

Doznaj što su tvoj šef ili šefica po horoskopu i primijeni ove savjete pa bi i tvoj odnos s njima mogao biti bolji, a tko zna možda ti krene tako dobro da dobiješ i unaprjeđenje, donosi miss7

Ovan

Voditelj Ovan uživa u kontroli i objašnjavanju drugima što trebaju učiniti. To ne znači da se od tebe uvijek očekuje da slušaš. Pokaži da i ti imaš svoje mišljenje, ali pazi da ne pretjeraš. Kako god uvijek nastoj držati korak sa šefom u znaku Ovna.

Bik

Bikovi gazde cijene red i stabilnost. Na promijene pristaju ako imaš razuman plan čija provedba neće potresti temelje. U suprotnom, za dugoročne promjene morat ćeš biti strpljiva i uporna.


Blizanci

Ako uspiješ svojim planom zainteresirati svog šefa Blizanca uspijeh ti je zajmčen. Dosada i predvidivost za njega predstavlaju svojevrsnu uvredu. Ako ti je šef Blizanac nikada se ne boj da za njega imaš previše informacija, u goroj poziciji ćeš biti ako ih imaš premalo.

Rak

Šefovi u znaku Raka žele zanti da cijeniš kolektiv i radno zajedništvo. Cijene ako si timski igrač i ako mentoriraš mlađe članove. Nakon što pokažeš da ti je stalo do posla i kolektiva dobit ćeš i ono što tebi treba.

Lav

Ako imaš stila i lepršav duh mogla bi se svidjeti nadređenima u znaku Lava. To će im biti znak da si jedna od njih, ali moraš paziti da tvoj sjaj ne zasjeni njihov, odnosno da ih ne pokušaš nadjačati.

Djevica

Šefovi rođeni u znaku Djevice cijene preciznost, učinkovitost i točnost više od većine drugih znakova. U svoja izvješća uključi dovoljno detalja, ali pri tom zadrži lakoću i jednostavnost. Dosljedno pokazuj šefu da si spremna i već si jednom nogom prema povišici.

Ostavi komentar