12.5 C
Čakovec
Ponedjeljak, 20 ožujka, 2023

Advent u Štrigovi: Donosimo cijeli program s novitetima!

Advent u Štrigovi ove godine donosi nam brojna događanja. Adventsko razdoblje započinjemo paljenjem prve adventske svijeće u subotu 26. studenog u 18 sati.

Svijeće će se od ove godine paliti kod Doma kulture Štrigova, što nam omogućuje održavanje u svim vremenskim uvjetima. Naravno, svake subote za sve prisutne biti će osigurani i topli napitci.

Istovremeno odvijat će se i Advent na Vidikovcu Mađerkin breg, gdje vas očekuje posebna božićna priča popraćena prigodnim osvjetljenjem i malim božićnim sajmom koji će se odvijati vikendima.

U adventskom programu u Štrigovi istaknuli bismo i dva koncerta. Adventski koncert sopranistice Kristine Hlebec uz pratnju Marka Žerjava na gitari i gošću Silviju Novak, koji će se održati u Domu kulture Štrigova 23. prosinca u 19 sati.

Te Božićni koncert koji će se održati na Štefanje, 26. prosinca u 15 sati u crkvi sv. Marije Magdalene, gdje će nastupiti Mješoviti župni zbor, ŽVS Stridonne, Tamburaška sekcija KUD-a “Sv. Jeronim” Štrigova, Dječji župni zbor  i školski zborovi. Također organizirat će se i Doček Nove 2023. godine na Mađerkinom bregu. 

Posjetite Štrigovu i Vidikovac Mađerkin breg i uživajte u posebnoj adventskoj priči.

Izvor: Općina Štrigova

Foto: Terca art

advent u Štrigovi

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,031FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE