9 učenika I. OŠ Čakovec sudjelovalo je na Državnom natjecanju iz informatike

Od 12. do 14. travnja 2021. godine održavalo se Državno natjecanje iz informatike.

S obzirom na epidemiološku situaciju, natjecanje se održalo na daljinu iz prostorija škole.

Na natjecanju je sudjelovalo devet učenica i učenika I. osnovne škole Čakovec te četiri učiteljice  informatike u ulozi mentorica.

U kategoriji Logo na državnoj razini natjecanja sudjelovala je učenica petog razreda Nataša Drakulić i osvojila deseto mjesto. Natašina mentorica je učiteljica Sanja Murk.

U kategoriji Digitalne kompetencije na državnoj razini natjecanja sudjelovala je učenica petog razreda Tesa Trbović. Tesa je osvojila šesto mjesto, a njezina mentorica je učiteljica Maja Hižman.

U kategoriji Algoritmi sudjelovao je učenik šestog razreda Saša Ovčarić. Saša je osvojio sedmo mjesto, a njegova mentorica je učiteljica Ivana Vadlja. Saša ima i vanjskog mentora.

U kategoriji Razvoj softvera softverski rad imena Natural Disaster Survival predstavili su učenici sedmog razreda Korana DrakulićDominik Dukić Roko Novinščak te su osvojili četvrto mjesto. U istoj kategoriji natjecali su se i učenici osmog razreda Dominik VidovićParis Posavec i Stjepan Ružić koji su predstavili softverski rad imena Geo Escape Room i osvojili šesto mjesto.

Mentorica natjecateljima u kategoriji Razvoj softvera je učiteljica Ivana Ružić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE