70-godišnjak pola stoljeća vozio kamion bez vozačke dozvole

Pola stoljeća je čovjek vozio javnim cestama bez vozačke dozvole, a nije mu bilo u planu dobiti dozvolu. Nikada nije platio ni osiguranje.

Neimenovanog starijeg muškarca (70) zaustavili su policajci u engleskom Staffordshireu radi rutinske provjere. Kako prenosi BBC, netko je možda i ranije prijavio vlasnika kombija. Policajci su od vozača zatražili identifikacijske dokumente i dokaz o osiguranju, ali im je rečeno da takvih dokumenata nema. Zapravo, nikada nisu postojali. Pola stoljeća je čovjek vozio javnim cestama, a nije mu bilo u planu dobiti dozvolu. Nikada nije platio ni osiguranje, prenosi HAK.

Kad ga je policija pitala što se dogodilo i zašto nema ni osiguranje ni vozačku dozvolu, muškarac je samo slegnuo ramenima. Stariji vozač se spremao uključiti na autocestu prije nego što ga je policija zaustavila. Na kamionu je nosio oslikane palete.

Muškarac je vozio britanskim cestama još od tinejdžerske dobi. Policija je muškarca prijavila da nema vozačku dozvolu, a oduzeto mu je i vozilo. Njegov slučaj bit će proslijeđen tužiteljstvu na daljnje istrage.

Vožnja bez osiguranja nosi kaznu od 300 funti u Velikoj Britaniji. Također uhvaćenima daje šest kaznenih bodova na vozačkoj dozvoli. Sud ima pravo odrediti svaku novčanu kaznu koja se čini prikladnom. Moguće su i druge mjere poput zabrane vožnje, prenosi HAK

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE