Današnja događanja: Opustite se uz kazališne večeri, 3FF i Festival balona na vrući zrak

U nastavku donosimo pregled događanja u Međimurju za petak, 1. rujna 2023.:

Dani sela Mali Mihaljevec

S početkom u 16 sati otvaraju se Dani sela Malog Mihaljevca gdje vas očekuje igranje nogometa među ulicama, ali osim nogometa isto tako i košarka, stolni nogomet, boćanje i pikado. A na kraju večeri zabavite se uz TS Podrumari.

9. Kazališne večeri u Nedelišću

Program otvaraju domaćini KD Seljačke sloge Nedelišće s predstavom „Ministričin muž“ s početkom u 17:30 sati, a u 20:30 sati  očekuje vas predstava „Eroror“ Udruge za promicanje kreativnih aktivnosti iz Novigrada Istarskog.

Festival balona na vrući zrak

Započinje dugo isčekivani festival balona na vrući zrak, a plan programa donosimo u nastavku. 6 – 9 sati Jutarnji trening let

15 sati – 22 sati Piknik na Marini, uz DJ-a i bogati gastro program

16 sati – 20 sati Maleni aeronauti: Zabavne interaktivne radionice i pokusi za klince Dječji klub SiMS

16:30 sati– 17:30 sati Izložba balonaške opreme i šetnja kroz kupolu balona

17 sati Službeno otvaranje Festivala balona na vrući zrak Prelog

17 sati – 21 sat Aleksandar Lazić i DJ Luksi

17:30 sati – 19 sati Priprema i uzlijetanje balona – popodnevni let

20:30 sati – 21 sati Spektakl noćne iluminacije  – “Night Glow”

21 sati Koncert Vesna Pisarović

3FF Festival

U Perivoju Zrinskom održat će se već veoma poznat festival 3FF. A ovog petka scenu otvaraju Cold Snap, Arises, Graysoul i Media Stres. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. U slučaju nevremena koncerti će se održati u Klubu Prostor- “CeZam” Čakovec.

Izvor: stranica 3FF

Tamara Korunek Lesar i Marko Žerjav u Centru za kulturu „Rudar“

U Centru za kulturu Rudar s početkom u 19 sati održat će se koncert Tamare Korunek Lesar i Marka Žerjava . Ulaznice su besplatne i možete ih još danas do 17 sati rezervirati. Tamara Korunek Lesar je sopranistica iz Nedelišća. Pjeva, kako kaže, otkad zna za sebe pa je tako još prije osnovne škole počela s pjevanjem u dječjem zboru. Kroz osnovnu i srednju školu bila je članica mnogih zborova i vokalnih skupina te se uz to bavila glumom u nekoliko kazališnih družina.  Marko Žerjav, akademski je glazbenik gitarist i profesor gitare. Rođen je u Čakovcu 1979. godine. Nakon završene osnovne škole i osnovne glazbene škole u Čakovcu, upisuje prirodoslovno-matematičku gimnaziju u Čakovcu, a potom i srednju Glazbenu školu u Varaždinu. 1998. godine upisao je studij klasične gitare na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Istvána Römera, gdje je i diplomirao 2002. godine.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE