31-godišnjak sa speedom uhićen prilikom provale u trgovinu na tržnici u Čakovcu

provala krađa
Ilustracija: provala

U nedjelju, 7. lipnja 2020. godine nešto poslije 7 sati u Čakovcu, Ulici Valenta Morandinija, nepoznati počinitelj provalio je u jednu od trgovina u sklopu tržnice te ukrao novac, izvijestla je PU međimurska.

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana koji je primijetio provalnika, policijski službenici Policijske postaje Čakovec uhitili su 31-godišnjaka na mjestu događaja i priveli ga u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Tijekom istraživanja uhićenik je policijskim službenicima predao PVC smotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije nalik na drogu amfetamin, tzv. „speed“ (0,48 grama). Sumnjiva materija je oduzeta te će se dostaviti na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 31-godišnjak počinio opisano kazneno djelo teške krađe te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Policija zahvaljuje građaninu na pravovremenoj dojavi koja je rezultirala hvatanjem počinitelja kaznenog djela na mjestu događaja.

Ostavi komentar