Diplome steklo 25 novih majstora, a među njima i Amos Novak, kuhar

Na svečanoj podjeli majstorskih diploma koje su kandidati položili u Obrtničkoj komori Međimurske županije diplome je steklo 25 novih majstora.

Nisu svi došli na svečnost podjele, jer majstori su toliko traženi da neki nisu mogli po diplomu zbog posla.

Diplome majstora obrtnika dobilo je 16 kandidata iz Međimurske županije, 6 kandidata iz Varaždinske županije i po jedan kandidat iz Splitsko dalmatinske županije, Zagreba i Njemačke. Kandidati su majstorske diplome stekli iz 16 obrtničkih zanimanja.

Novopečeni majstori s diplomom su Tomislav Štriga, autolakirer iz Ljubeščice, Luka Vugrinec, autoserviser iz Grede, Filip Friščić, elektroistalanter iz Donjeg Vidovca, Jasmina Vrbanec, majstor pediker.

Mastori fasaderi su: Nino Drvoderić iz Dekanovca, Filip Vrtarić iz Merhatovca, Pero Đerek iz Gerestreida u Njemačkoj. Majstorica frizerka je Ivana Frlin iz Železne Gore. Instalateri grijanja i klimatizacije su Marko Šavora iz Preloga i Filip Tkalčec iz Leskovca. Mastorica kozmetičarka je Viktorija Goričanec iz Male Subotice.

Krojači ženske odjeće Marija Bulić iz Splita i Milivoj Varga iz Gornjeg Kraljevca. Majstori kuhari su: Klaudija Lončar iz Brodarovca, Amos Novak iz Dragoslavca, Nino Purić iz Turčišća i Ivna Šaravanja Pijenec iz Selnika.

Majstor limar je Jasenko Vidović iz Mihovljana. Očne optičarke su: Paula Gudlin iz Goričana i Marina Putica iz Zagreba.

Majstor soboslikar ličilac je Franjo Šafarić iz Slakovca, majstor stolar je Tino Novak iz Podturna. Majstor tapetar je Mario Kocijan iz Poljane Biškupečke. Majstori tokari su: Luka Novak iz Železne Gore i Luka Mavriček iz Zbelave.

Dobitnici obrtničkih diploma

 

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE