Poseban prilog Međimurskih novina Mačka međimurskog gospodarstva od petka uz novine!

Poseban prilog Međimurskih novina Mačka međimurskog gospodarstva izlazi sutra u novom broju Međimurskih novina na čak 24 stranice.

Kako smo svakodnevno svjedoci načina na koje se kod nas rješavaju gospodarska pitanja i odnosi u gospodarstvu, a pritom ne uzimaju u obzir potrebe prosječnog međimurskog gospodarstvenika napravili smo poseban gospodarski prilog u kojem predstavljamo mala i nezaštićena, ali i žilava i snalažljiva poduzeća.

Cilj ovog priloga je datim im njihovom mjesto pod suncem koje im pripada, kako bi se čuli njihovi problemi.

U prilogu ćemo predstaviti poduzetnike koji možda nisu veliki, ali zahvaljujući vlastitom znanju, idejama, snalažljivosti i fokusu na bitno, preživljavaju sve nedaće gospodarstva koje pred njih nameće društveno politički sustav u Hrvatskoj.

Prilog će ukazati na naše poduzetnike i njihove firme, naročito u ovoj aktualnoj situaciji pred kojom smo se sada našli svi. I u takvoj situaciji se forsiraju rješenja prilagođena samo za neke, naročito za velike i centralizirane sustave kakvih u Međimurju nema, a naše male poduzetnike baca u sjenu. Ovaj prilog ima zadatak da ih izvuče iz sjene i stavi ih na utjecajno mjesto u društvu koje su itekako zaslužili.

Mačka kao nositelj naziva priloga inspiriran je upravo životom poduzetnika. Ona ima devet života, u stanju je preživjeti i najgore situacije, pasti s nezamislivih visina i opet se dočekati na noge i krenuti dalje. U stanju je nakon svega ostati uvijek smirena i elegantna. Kao da je visoko iznad problema, a istovremeno zna vrlo dobro što se događa na zemlji.

Čitamo se od sutra samo uz Međimurske novine.

 

Ostavi komentar