Nagradni natječaj Optike Briljant i Međimurskih novina: “Svaki tjedan besplatan očni pregled jedan”

poliklinika briljant
Nenad Mekovec, ravnatelj Poliklinike Btriljant

U suradnji s Optikom Briljant i Međimurskih novina u tijeku je još jedan nagradni natječaj. U narednim mjesecima svaki tjedan nagradit ćemo po jednog čitatelja s vrijednim besplatnim očnim pregledom u Poliklinici Briljant Čakovec.

Kako konkurirati za nagradu?

Svaki tjedan u Međimurskim novinama donosimo kupon. Vaš zadatak je skupiti 3 različita kupona te ih u zatvorenoj kuverti-omotnici donijeti ili poslati na našu adresu Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, Čakovec, s naznakom “Za nagradni natječaj – Osvoji besplatan očni pregled”.

Napominjemo još jednom da šaljete tri različita kupona u kuverti-omotnici.

Važna napomena: Dobitnik se treba najkasnije u roku od 7 dana (od dana objave) javiti telefonski u Polikliniku Briljant i dogovoriti termin pregleda. Na pregled obavezno uzeti sa sobom izrezak iz naših novina na kojem piše dobitnik i osobnu iskaznicu.

Telefon Poliklinike: 040 391-240.

Radno vrijeme: utorak 8 do 14 sati, ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak od 13 do 19 sati

optika briljant radno vrijeme

Nenad Mekovec, direktor Poliklinike Briljant, otvorio je suvremenu očnu polikliniku i angažirao specijaliste oftalmologe s dugogodišnjim znanjem, iskustvom i radom u bolnici. Dr. Dragutin Turk i dr. Jadranka Hranilović nakon umirovljenja u bolnici nastavili su rad u Poliklinici Briljant.
Poliklinika se pokazala neophodnom za dobrobit građana Međimurja jer u njoj najkraćim putem dođete od pregleda do očnog pomagala. Kompletnim pregledom oka dobijete u najbržem mogućem roku uvid u stanje svojega vida. Poliklinika je opremljena s najsuvremenijim tehnološkim uređajima za kvalitetni kompletni pregled oka.

Ostavi komentar