15 C
Čakovec
Petak, 31 ožujka, 2023

Loket Solutions iz Čakovca: Brza isporuka i certificirani proizvodi naši su aduti

Loket solutions je tvrtka koja u Hrvatskoj djeluje tri godine. Sjedište društva je u Varaždinu, na adresi Pavlinska 5, a od prošle godine su prisutni i u Međimurju, u Čakovcu, na adresi Putjane ulica 84/ Jug (bivša zgrada automehaničarskog servisa Bašek).

U tvrtki je zaposleno šestero ljudi, a zastupamo četiri grane: prvo su skelarska platna, poljoprivredne mreže i cerade za građevinu. Drugo su mreže za zaštitu od pada na građevinskim objektima s certifikatom, treće su čelična užad, lanci, gurtne, hvataljke za transport limova, kuke, škopci, a četvrto mreže za sport.

Tvrtka je podijeljena na sjever i jug. Jug, čije je sjedište u Biogradu na moru brine se za proizvodnju i skladište skelarskih platna, koja služe za zaštitu od pogleda i prašine te proizvodnju i print na njima, te na sportskim bannerima. Drugi dio je u Čakovcu, čiji pogon služi kao skladište, distributivno i veleprodajno, te je centar za manipulaciju.

Roba koju nudimo isključivo je poznatih europskih dobavljača, rekao nam je Emil Kopjar, menađer prodaje iz Loket solutionsa, te nastavio: – Uz navedeno smo specijalizirani za prodaju, proizvodnju i montažu zaštitnih mreža. Osim mreža distribuiramo i proizvode za sigurno podizanje, pričvršćivanje i prijenos tereta. Ovim spektrom proizvoda i usluga prisutni smo u graditeljstvu, industriji, sportu, poljoprivredi, transportu i ostalim gospodarskim granama. Prisutni smo na tržištu Hrvatske i EU-a.

Naša prednost je vlastita proizvodnja mreža po mjeri i njihova montaža širom svijeta. To je iznimno fleksibilna vrsta montaže koja se može izvesti u bilo kojem trenutku u procesu izgradnje. U svom programu imamo i sportske mreže, kao i zaštitne na sportskim objektima i oko njih, za nogomet, rukomet, odbojku i košarku. Kako bismo brzo mogli isporučiti sve željene dimenzije, imamo i vlastitu konfekciju mreža koja se nalazi pored Graza u Gleisdorfu.

Zaštitne mreže služe za sprječavanje pada robe s polica jer su savršene za zaštitu skladišnih radnika, ali i transportnih traka, čime se sprječava prekid rada transportera. Važan su segment mreže za zaštitu od pada na građevinskim objektima, tu mislimo na vertikalnu i horizontalnu zaštitu. Sve naše mreže imaju sve potrebne certifikate. Osim vlastitih provjera, mreže testira i odobrava neovisni laboratorij.

Kako bismo mogli ponuditi željene visokokvalitetne mreže i proizvode za osiguranje tereta, surađujemo između ostalim s profesionalnim partnerima s područja Mediterana. Neke od tamošnjih tvrtki poznate su kao pouzdani proizvođači više od 80 godina. Bliska suradnja s našim partnerskim tvrtkama omogućuje između ostalog kratke komunikacijske kanale, brzo djelovanje i brzu isporuku.

Loket solutions d.o.o.

Ured i skladište:

Putjane 84/jug

Čakovec

T: +385 40 314 592

M: ‪+385 91 635 7100

Sjedište:

Pavlinska ulica 5

Varaždin

M: +385 91 635 7100

E: [email protected]

www.loket.solutions

www.loket.hr

www.loket.at

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,083FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE