U Selnici tri kandidata za načelnika: Marijan Fajfar, Ervin Vičević i Kruno Živčec

marijan fajfar, kruno živčec i ervin vičević

Općina Selnica ima tri kandidata koji se bore za načelničku fotelju. 

Svoju kandidaturu istaknuo je Marijan Fajfar, poduzetnik i aktivni pilot. Nalazi se na Nezavisnoj listi Matije Posavca, a podršku na listi su mu pružili Narodna stranka-Reformisti, Hrvatska demokratska seljačka stranka HDSS, Demokrati i Centar.

Trenutni načelnik Ervin Vičević iz HDZ-a po mandat ide treći put. Podršku su mu pružili vijećnik Dragutin Bohnec, ispred HSLS-a, te općinski vijećnici Miljenko Vrančić i Ivan Levačić, koji su ignorirali naputke svoje stranke i dali podršku trenutnom načelniku.

Treći kandidat je Kruno Živčec iz redova SDP-a. Dosadašnji je općinski vijećnik i žestoki suparnik aktualnog načelnika Vičevića. Podršku mu je pružila Hrvatska stranka umirovljenika.

Više o kandidatu Ervinu Vičeviću pročitajte OVDJE.

Više o kandidatu Kruni Živčecu pročitajte OVDJE.

Premda je za očekivati da su svi kandidati spremni javnosti podastrijeti podatke o sebi, međutim do sada kandidati Marijan Fajfar i Kruno Živčec nisu ispunili obrazac ili su tek djelomično ispunili obrazac koji smo poslali. Nadamo se da će to obaviti u najskorijem roku s obzirom da je javnost vrlo zainteresirana saznati više o političarima koji obnašaju javnu dužnost ili žele obavljati javnu dužnost.

Ostavi komentar