Politički razlaz bračnog para Ivanke i Mladena Novaka

novak mladen i ivanka (1)
Ivanka i Mladen Novak

-Nisam promijenila svoj svjetonazor ali u SDP-u su se u posljednje vrijeme događale stvari koje jednostavno više nisam mogla svariti i dosta mi je bilo takve politike, poručila je Ivanka Novak iz Slakovca koja je ovih dana napustila stranku.

I ne samo to, supruga prvog čovjeka međimurskog SDP-a koja je već obnašala dužnost zamjenice načelnika, sada se nalazi na listi stranke Matije Posavca kao kandidatkinja za zamjenicu načelnika općine Nedelišće. I kandidat za načelnika je bivši SDP-eovac, Mladen Posavec koji je općinu već vodio u dva mandata.

-To njihova privatna stvar, ne zanimaju me stranački odnosi već samo interes naše općine, odgovorio pak nam je Mladen Posavec. Šokiran sam brojem mladih visokoobrazovanih osoba koje su iselila iz Nedelišća i sreću potražile u Strahonincu, Savskoj Vesi, Varaždinu…

Za Ivanku Novak kaže da je radišna i odgovorna te da se već pokazala kao poželjna osoba za društvenu stvar te da je rado pristala na novu političku platformu koja nudi iskustvo nasuprot mladosti.

Ostavi komentar