Mario Duhović istaknuo kandidaturu za načelnika Donje Dubrave

mario duhović
Mario Duhović sa suradnicima

Kaže se da na mladima svijet ostaje – zato smo odlučili zasukati rukave i boriti se za transparentniju i razvijeniju Dobravu, poručuje Mario Duhović u svojoj najavi kandidature za načelnika općine.

Mladi smo i imamo mnogo potencijala kao i naša Dobrava (koja bi mogla postati najposjećenije turističko mjesto u donjem Međimurju), ali smatramo da se nedovoljno ulaže u konkretne projekte i premalo novaca izvlači iz Europskih fondova.

Imamo jasnu viziju razvoja naše općine, a temelj našeg programa bit će jačanje gospodarstva s naglaskom na obrtnike, razvoj turizma i povećanje kvalitete života cijele naše zajednice. U fokusu će također biti projekti koji se mogu financirati sredstvima iz Europskih fondova.

Na kraju krajeva i sami želimo ovdje osnovati vlastite obitelji, želimo da naša djeca odrastaju u razvijenoj općini koja će ponuditi raznoliki sadržaj za mladu, ali i za stariju populaciju.

Nadamo se da će i ostali mladi u Donjoj Dubravi, ali i u cijeloj Hrvatskoj prepoznati našu želju za promjenama i slijediti naš primjer kako bismo razbili dugogodišnji lanac korupcije i netransparentnosti.

Izvor: Donja Dubrava

 

Ostavi komentar