Emanuel Sinković za načelnika općine Goričan: U Goričanu pobjedu odnose mladi?

Emanuel Sinković

EMANUEL SINKOVIĆ, kandidat za načelnika, magistar ekonomije s dugogodišnjim iskustvom rada na provedbi EU projekata financiranih sredstvima iz europskog proračuna. Također ima i međunarodno iskustvo stručnog usavršavanja u Velikoj Britaniji, Portugalu, Belgiji i Latviji. Trenutno je odgovorna osoba za provedbu 1095 EU projekata koji se provode na razini Hrvatske, ukupne vrijednosti 1,5 milijardi kuna.

Drage moje Gorčenke, dragi moji Gorčenci,

pozivam Vas sve da izađete na izbore ove nedjelje i svojim glasom ukažete povjerenje mojim kandidatima u općinskom vijeću i meni.

Vrijeme je za promjene v Goričanu! Vrijeme je da iz Goričana napravimo mjesto koje je dostojanstveno za život, sigurno, i u kojem čovjek može raditi i osnovati svoju obitelj. To su temelji za nove generacije i za opstanak naše općine.

Moramo raditi zajedno – na lokalnoj razini, sinergijski, općina i mještani! Sad je to bitnije više nego ikada prije!

U ovom trenutku moramo biti svjesni – imamo ogroman potencijal dobiti velika sredstva iz Europske unije, čak 6 milijardi kuna na razini Hrvatske – mještani moramo to iskoristiti! Zato nam trebaju osobe stručne na tom polju, osobe koje bez ikakve rezerve brane interese našeg Goričana kako na lokalnoj, tak i na nacionalnoj razini.

Vrijeme je i da realiziramo sva ona pusta obećanja, priče koje smo slušali proteklih godina.

Zato je ključno da nam povjerite svoj glas!

Glas koji ide mojim kandidatima u općinskom vijeću i meni bit će glas za razvoj Goričana, za pomoć mladim obiteljima i našim starijima mještanima, glas za projekte koje ćemo ostvariti u mandatu koji je ispred nas!

Za bolje sutra- zaokružite broj 1 za općinsko vijeće i broj 2 za načelnika.

Gorčenci, dajte mladima priliku! Sad je bitno!

Ostavi komentar