Kreativno – edukativni centar Murai: Ovo ljeto pronađi svoj Raj na bregu

Što bi bio raj za tebe? Dobra domaća hrana, kulturna događanja i manifestacije, zelene staze kroz prirodu, udobni krevet s pogledom na međimurske brege ili navala adrenalina dok se spuštaš zip lineom?

Na web stranici www.rajnabregu.com ovog ljeta možeš sam planirati idealni odmor. Poznat kao Jurovski kraj – Općina Sveti Juraj na Bregu skriva mnoge prirodne ljepote i priče koje treba otkriti. Na stranici rajnabregu.com mapirane su mogućnosti kroz kategorije:

  • Otkrij rute kroz prirodu,
  • Vinarije i gastro ponuda,
  • Otkrij manifestacije,
  • Kuće za odmor
  • Iskoristi dan.

Dostupan je i kalendar događanja koji se svakodnevno osvježava sa zanimljivim događanjima naših suradnika. Ako niste ljubitelj pretraživanja web stranica i želite popričati s nama uživo, posjetite našu info točku u Kreativno edukativnom centru Murai gdje ćemo vam pomoći u planiranju odmora.

Kreativno edukativni centar Murai projekt je Platforme za Društveni centar Čakovec i Općine Sveti Juraj na Bregu koji postavlja novi smjer razvoja Doma kulture Jurice Muraia u Pleškovcu kroz provođenje aktivnosti i kulturno-umjetničkih programa i osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva za menadžment u kulturi.

Projekt u 2021. godini dovodi 8 kulturno-umjetničkih događanja iz cijele Hrvatske, stoga je prava prilika da besplatno posjetite nove produkcije i inovativne programe.

Ako putujete kroz Međimurje ili ste ljeto odlučili provesti u našem kraju, posjetite nas i otkrijte naš Raj na Bregu!

Za sva pitanja i detaljnije informacije vidimo se na Facebook stranici https://www.facebook.com/murai.kec i https://www.facebook.com/rajnabregu

KREATIVNO EDUKATIVNI CENTAR MURAI
Pleškovec 25
T: +385 99 3405 870
E. [email protected]
www.pdcck.hr/murai
Kontakt: Filip Živaljić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE