Klet Potrti kotač u Jurovčaku: Vrhunska hrana uz živu muziku za vikend

Klet “Potrti kotač” nalazi se u jedinstvenom okruženju međimurskih brežuljaka, nadaleko poznatih međimurskih vinograda i stoljetnih šuma u ambijentu u kojem se osjeća duh starinskog obiteljskog seoskog života.

Blizina termalnog kupališta Toplica Sveti Martin i vinska cesta pružiti će ponešto svakom posjetitelju. Boravak u prirodi, mogućnost šetnje po ovom životopisnom kraju učinit će vaš boravak radosnim i ugodnim. Za djecu je uređeno veliko dječje igralište gdje djeca mogu uživati u igri na prostoru uređenom baš za njih.

Posebnost kleti “Potrti kotač” su starine i antikviteti koji čine etnološku zbirku. Ovdje možete vidjeti pomagala i oruđe koja su se koristila u svakodnevnom životu prije 100 i više godina. Dijelove ove zbirke možete vidjeti i u galeriji slika na ovoj stranici.

Raspolažu sa 150 mjesta i ljetnom terasom sa dodatnih osamdeset mjesta. Osim uobičajene restoranske usluge, nude i uslugu organiziranja velikih svečanosti poput svadbi, krštenja, krizmi, rođendana, raznih obilježavanja godišnjica, poslovnih večera i slično.

U raznolikosti ponude kleti “Potrti kotač” ističu domaću međimursku kuhinju i druge kulinarske specijalitete, te bogatu ponudu kvalitetnih vina.

Vikendom uz glazbu uživo možete se zabaviti do ranih jutarnjih sati…

KLET PORTTI KOTAČ

Jurovčak 79, 40313 Sv. Martin na Muri

  • +385  40 868 318

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE