U Polikliniku Sveti Nikola u Varaždinu možete na pregledi i uz crvenu uputnicu!

poliklinika sveti nikola

Poliklinika Sveti Nikola II iz Varaždina, Kukuljevićeva 6, privatna je zdravstvena ustanova specijalizirana za pružanje kompletne zdravstvene usluge, dakle od prevencije i dijagnostike, do samog liječenja. Djeluje po principu “one-stop-clinic”, odnosno jednim dolaskom korisnik usluge može obaviti sve, od dijagnostike do rješenja.

U Poliklinici vam je na raspolaganju tim vrhunskih, međunarodno priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentu te najsuvremenija oprema za ponuđena područja medicinskih specijalnosti.

Poliklinika djeluje kao moderna zdravstvena ustanova usmjerena prvenstveno na ekspertne programe kao što su urološki, ginekološki, kardiološki, oftamološki program, a djeluje i kao ustanova za pruženje usluga operativnih zahvata, prvenstveno u urologiji i ginekologiji, ali i općoj, vaskularnoj i estetskoj kirurgiji. U Poliklinici se obavljaju kompletni pregledi iz područja medicine rada, te prošireni oftamološki pregledi, a u suradnji s optikom OPTIFAAB II, Trg slobode 9, Varaždin i optikom OPTOVISTA, Trg kralja Tomislava 4, Čakovec također se mogu obaviti besplatna mjerenja dioptrije i beskontaktna mjerenja očnog tlaka. Optike OPTIFAAB u Varaždinu i OPTOVISTA u Čakovcu, pružaju vam i nude  široki spektar dioptrijskih okvira, sunčanih naočala i naočalnih leća najpoznatijih svetskih proizvođača.

Poliklinika posebno ističe cjeloviti pristup pacijentu te kvalitetnu uslugu postoperativnog oporavka u vlastitoj modernoj dnevnoj bolnici.

poliklinika sveti nikola10Specijalističko-konzilijarna zdravstvena zaštita provodi se iz područja interne medicine (UZV abdomena – štitnjače, jetre, žućnog i mokraćnog mjehura, žućnih vodova, gušterače, slezene, bubrega, UZV dojki i UZV prostate), kardiologije (HOLTER  tlaka i srca te EKG), urologije (izvantjelesno mrvljenje kamenca – ESWL) i oftamologije.

Važno je napomenuti da Poliklinika  pruža usluge ekstrakorporalne litotripsije (ESWL), uz ugovor sa HZZO-om (crvena uputnica), čime se potencijalnim korisnicima usluga pruža značajna ušteda u odnosu na redovitu cijenu ove usluge. Poliklinika posjeduje aparat Piezolith 3000, tvrtke Richard Wolf, novije generacije sa sinhroniziranim navođenjem udarnih valova ultrazvukom i rendgen.

Termin ESWL tretmana pripremljenih bolesnika moguće je dogovoriti telefonom ili se može neposredno doći na pregled s dokumentacijom u urološku ambulantu u Poliklinici i dogovoriti termin za ESWL.

Sigurni smo da će se u našoj moderno opremljenoj Poliklinici svi pacijenti osjećati sigurno i ugodno te Vas naš tim eminentnih liječnika i stručnog osoblja s veseljem očekuje, kako bi smo Vam pružili vrhunsku uslugu i otklonili sve vaše strahove vezane uz jedno od najvažnijih pitanja čovjeka, pitanje zdravlja.

Poliklinika Sveti Nikola II je,  u 2018. godini, ugovorna ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u provođenju specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite (crvena uputnica).

Sve dodatne informacije o Poliklinici Sveti Nikola II vidljive su i na internet stranicama Poliklinike www.psn.hr, a možete postaviti i dodatni upit na:

Email: [email protected]

Mob. Poliklinike: +385 91 166 0304

Ostavi komentar