22.2 C
Čakovec
Petak, 1 rujna, 2023

U 12 sati otvara se Neuroth slušni centar u Čakovcu

Neuroth slušni centar otvara se danas, 18. svibnja, u 12 sati u središtu Čakovca, na adresi Kralja Tomislava 22. Neurothov tim poziva sve koji žele provjeriti stanje sluha da zatraže termin za besplatno testiranje uz koje će dobiti upute za sljedeće korake koji vode prema rješavanju problema!

Na otvorenju centra nastupit će Pjevački zbor umirovljenika Čakovec, a prisutne će pozdraviti i direktorica Neurotha Hrvatska Iva Franić.

Bolje čuti, bolje živjeti

Neuroth je jedna od najstarijih austrijskih obiteljskih tvrtki za akustiku slušnih pomagala. Tvrtku je 1907. godine osnovala Paula Neuroth kao „Specijalni centar za slušna pomagala za nagluhe osobe“ u Beču. Sjedište tvrtke Neuroth AG od 1983. se nalazi u Štajerskoj.

Danas tvrtka posluje u osam zemalja: Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Lichtensteinu, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji i ima više od 250 vrhunski opremljenih slušnih centara. Iznimka nije ni devet hrvatskih slušnih centara u kojima su kao slušni akustičari zaposleni educiranih stručnjaci iz područja elektrotehnike, medicine, lingvistike i fonetike.

Slušna pomagala tvrtke Neuroth su proizvodi visoke tehnologije najpoznatijih svjetskih proizvođača individualno prilagođeni svakom korisniku.

Kako kažu iz grupacije Neuroth, zahvaljujući tehnološkom napretku, današnji slušni aparati gotovo da više nemaju ništa zajedničko s onima iz prošlosti. Samo je jedno ostalo isto: želja da ljudima poklone bolji sluh i time veću kvalitetu života. Ipak, već 115 godina šalju istu poruku: Bolje čuti znači bolje živjeti!

Više informacija o Neurothu potražite na njihovoj internetskoj ili facebook stranici!

Vidimo se na otvorenju!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE