Poliklinika Viva-Derm predstavlja minimalno invazivne metode liječenja proširenih vena

Proširene vene na listi su najčešćih bolesti današnjice. Pri njihovu spomenu većina će pomisliti na ružne izvijugane i nabrekle vene na nogama uzrokovane povišenim tlakom te oštećenim zaliscima unutar venskog sistema, takozvane varikozne vene. Iako ih se često doživljava kao estetsku manu, proširene su vene prije svega ozbiljan zdravstveni problem. Naime, s vremenom one postaju sve šire i vidljivije uzrokujući niz problema od kojih su najčešći oticanje nogu (osobito u predjelu gležnjeva), osjećaj težine i umora u nogama, svrbež, pečenje, noćni grčevi, sindrom nemirnih nogu i bolovi.

Ako se tako oboljele vene ne liječe, mogu nastupiti komplikacije kao što su teške upalne promjene kože, a u najtežim slučajevima i otvaranje rana – ulkusa, koji su bolni i vrlo sporo cijele, često i godinama. Stoga, vrlo je važno javiti se liječniku već pri pojavi prvih simptoma.
Zahvaljujući razvoju medicine, danas se ovaj problem može riješiti bezbolno, jednostavno, učinkovito i trajno u samo jednom danu.

Moderne terapijske, minimalno invazivne metode od sada su dostupne i u varaždinskoj Poliklinici Viva-derm zahvaljujući stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom: vaskularnom kirurgu doc. dr. sc. Slavenu Suknaiću te intervencijskom radiologu dr. Karlu Novačiću.

Prema riječima dr. Sanje Petek Modrić, ravnateljice poliklinike Viva-derm, svakom pacijentu pristupa se individualno. Nakon pregleda vaskularnog kirurga ili intervencijskog radiologa provodi se ultrazvučni pregled Color Doppler kako bi se utvrdio stupanj oboljenja vena te predložio najbolji način liječenja za svakog pacijenta.

Minimalno invazivne metode uključuju: endovaskularnu lasersku i radiofrekventnu ablaciju, ablaciju cijanokrilatnim ljepilom, sklerozaciju pjenom (UGFS), mikroflebektomije…
Njihove prednosti, s obzirom na klasične kirurške zahvate, su brojne – bezbolne su, bez rana, ožiljaka i komplikacija, provode se ambulantno (nije potrebno bolovanje i mirovanje), trenutno uklanjaju smetnje, dovode do zacjeljenja rana (ulkusa), a rezultati su trajni.
Riješite se bolova i uklonite proširene vene u samo jednom danu! Rezervirajte svoj termin na info tel. 042 302 904

Lepeza usluga Poliklinike Viva-derm

Liječenje proširenih vena obogatilo je listu usluga Poliklinike Viva-derm koja u svom sastavu ima dermatologiju s kozmetološkim centrom, ultrazvučnu dijagnostiku, internu medicinu, neurologiju te estetsku i vaskularnu kirurgiju, a čiju kvalitetu usluga jamči ekspertni tim stručnjaka. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu, omogućeno je pružanje kompletne usluge, od postavljanja dijagnoze, liječenja, pa sve do praćenja rezultata liječenja za brojne bolesti današnjice.

Također, u sklopu Poliklinike nalazi se Kozmetološki centar koji u svojoj ponudi ima čitavu lepezu vrhunskih usluga; od anti-age tretmana, nekirurškog liftinga lica, čišćenja lica, tretmane za akne, ožiljke, hiperpigmentacije, lifting lica, mezoterapije… a cijene su vrlo konkurentne i doista prihvatljive.

Vinka Međerala 4a, Varaždin

Ravnateljica dr.med. Sanja Petek Modrić

  • Minimalno invazivne operacije vena bezbolno,
  • bez rezova, rana i ožiljaka
  • učinkovit ambulantni postupak
  • brz povratak svakodnevnim aktivnostima
  • trenutno uklanjanje simptoma – bolnih i otečenih nogu
  • trajno, brzo, bez recidiva i komplikacija

 

Riješite se bolova i uklonite proširene vene u samo jednom danu!

Na stranici www.poliklinikavivaderm.hr doznajte više informacija o ponudi Polikliniike Viva-derm. I ne odgađajte liječenje – nazovite s povjerenjem 042 302 904 ili pišite na [email protected]

Ostavi komentar