Kroz životne promjene sa tretmanima, edukacijama i radionicama Access Consciousness tehnika

Svakodnevni život pred čovjeka postavlja sve više zahtjeva i zadataka koje on treba uspješno savladati, da bi mogao funkcionirati na zadovoljavajući način. Ovdje u prvom redu čovjek žrtvuje svoje vrijeme, potom mora ulagati sve više energije, a sve to dovodi do pojačane napetosti i stresa. Da bi se izmakao učinku ove disharmonije, čovjek je neprestano u potrazi za tehnikama i alatima za opuštanje, uravnoteženje i drugačiji pristup životu.

 

Upravo to je ono čime se bavi skup alata i tehnika naziva Access Consciousness (Pristup Svjesnosti). Savjetujem početi sa tretmanom BARS i potom u razgovoru sa Certificiranim Facilitatorom (CF) mr. sc. Maja Šegović, mag. pharm., ovisno o potrebama klijenta, dogovoriti dalji tijek vraćanja u ravnotežu. Centar Ananda već 2 godine djeluje u Varaždinu pod njezinim vodstvom. Kao jedan od 500-tinjak CF-ova u svijetu, ona je educirana za sve djelatnosti iz arsenala Accessovih tehnika, od izvođenja 60-tak tjelesnih tretmana, održavanja tečajeva za praktičare tih tjelesnih procesa, održavanje edukacija i radionica, on line i uživo, sa tematikom ovladavanja stresom, uspostave zdrave radne klime, bolje koncentracije i učenje za učenike, drugačijeg roditeljstva, kreiranje suvremenog poslovanja i odnosa s novcem i još mnogo toga.

Tretman BARS osnovni je tretman za opuštanje. Provodi se tijekom 1 h. Klijent leži, a praktičar točno određenim kombinacijama i redoslijedom držanja prstiju na glavi, omogućava pražnjenje elektrostatskog potencijala koji se nakuplja kao posljedica stresa. Zbog toga dolazi i do opuštanja i detoksikacije ciljanih organa koji su inervirani onim lokacijama na glavi koje su zahvaćene stresom. Tako jednim tretmanom dobijete i opuštanje i detoksikaciju.

Tretman Energetskog Fejslifta koji se izvodi na području vrata, lica i glave, služi za obnovu i ponovno punjenje energijom. To posljedično dovodi i do promjene u kvaliteti kože i može se očitovati u ljepšem izgledu lica i tijela.

Tretman MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) pomoć je u poticanju imuniteta, kod oporavka od ozljeda, uravnoteženju rada probavnih organa, hormonalnog sustava i slično.

Tretman Biomimetičke mimikrije preporuča se kod svih koji u svom poslu imaju mnogo osobnih kontakata sa drugim ljudima. Razne profesije uključuju razumijevanje, razgovor i slušanje drugih, što neminovno zahtjeva naše “podešavanje“ na njihove vibracije. Kada smo poslije neraspoloženi, imamo razne senzacije i ne znamo što s time, ovo je proces koji će biti dobar izbor za Vas.

Priključite li se, uz tretmane, i kojoj edukaciji na Zoomu naučit ćete i alate kako da verbalno kroz dan upravljate događajima na način da sve uvijek ide prema ravnoteži u Vama. Stres ostaje izvan Vas i postajete primjer svojoj okolini za drugačiji i bolji način življenja. Poželite li naučiti i koji tretman raditi sami, sebi i drugima, možete doći i na tečaj.

Upravo u tijeku:

Energy Pull 20.-25.11.2023. Zoom-radionica za energizaciju i osnaživanje

TRIAS NOVCA 20., 23. i 30.11.2023. Zoom radionica o novcu

Energy Pull 27.11.-01.12.2023. Zoom -radionica za energizaciju i osnaživanje

Being You (Budi svoj) 26.11.2023. Zoom-radionica za stupiti u svoj potencijal

Kreiranje novca i poslovanja 03.12.2023. Zoom-radionica za drugačiji pristup stjecanju novca i drugačije poslovanje


Kontakt:

mr. sc. Maja Šegović, mag. pharm., CF
Centar Ananda
Vodovodna 3
42 000 Varaždin
mob.0992789363
Link za Facebook: Maja Segovic CF
Link za Instagram: mr.sc.Maja Šegović, CF
https://instagram.com/maja_segovic?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Magarac na cesti ispred auta

VIDEO: Magarac kod Preloga zaustavio promet

Čakovečka špica 18.5.2024.

Čakovečka špica 18.5.2024.

Međunarodni je dan muzeja