1.7 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

Kaštel Farm otvorio nove ljekarne u Međimurju

Danas su s radom započele dvije nove ljekarne poznatog lanca Kaštel Farm i to na lokacijama u Mačkovcu i Pušćinama. Povodom otvorenja kupce daruju s velikim popustima i do 40% na kozmetiku, vitamine i dodatke prehrani!

Svakome se ponekad dogodi da čeka podulji red u ljekarni kako bi podigao svoj lijek, posebice tijekom pandemije bolesti COVID-19 koja je odlazak u ljekarnu pretvorila u gotovo svakodnevnu rutinu za mnoge.

Tvoja ljekarna

Ukoliko ste od onih kojima se to događa češće, zasigurno ste otkrili i online ljekarnu praktičnog naziva Tvoja ljekarna i tako već doživjeli ljubaznost i profesionalnost tima iz Zdravstvene ustanove Ljekarna Kaštel Farm koja ju je osnovala tijekom 2017. godine. Online ljekarna nudi najveći asortiman medicinskih proizvoda, kozmetičkih linija, organske kozmetike kao i ponudu organske i bezglutenske hrane, a posebnost leži u tome što su kupcima na raspolaganju i njihovi magistri farmacije koji online savjetovanjem pomažu pri odabiru preparata i doziranju.

Novootvorene ljekarne u Mačkovcu i Pušćinama

Kaštel Farm danas broji 19 ljekarni, a dvije su otvorene danas kod nas – u Mačkovcu na adresi Balogovec 97 te u Pušćinama u Čakovečkoj ulici 54.

Odlične novosti za Međimurce koji stanuju ili se zateknu na tom području – bez gradske gužve, traženja slobodnog parkinga i ostalog “veselja” koje prati centre gradova ili velikih mjesta.

Ljekarna u Mačkovcu, na adresi Balogovec 97

U njihovim ljekarnama možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno jer nude širok asortiman receptnih i bezreceptnih lijekova, vitamina i dodataka prehrani te ortopedskih pomagala. Posebne su i po bogatoj ponudi homeopatskih, dijetetskih i kozmetičkih preparata te vlastitim magistralnim pripravcima, a nude i povoljno testiranje na COVID-19 za samo 50 kuna!

Ljekarna u Pušćinama, Čakovečka ulica 54

Razloga za posjetu i kupovinu ima pregršt pa požurite i nadopunite svoje kućne apoteke uz popuste i do 40%. Čekaju vas ljubazne djelatnice i ugodna kupovina!

(foto: zlatko vrzan)

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE