Karmela Bali Međimurec: Koje su dobrobiti terapije kisikom?

terapija kisikom

Kako prepoznati aparat koji uistinu proizvodi kisik? Kisik je lijek, osobito kada je u pitanju zdravlje kože. Otkad se pojavio Covid-19, jedno od najčešćih pitanja koje mi postavljate je kakvo djelovanje ima kisik, odnosno inhalacija kisikom koju imam u ponudi.

Terapija kisikom pomaže cirkulaciji mozga i mišića i pospješuje rad srca. Kandidati za terapiju kisikom su oni koji boluju od kroničnog bronhitisa, srčanih bolesti, emfizema, astme, raka pluća ili su vam pluća oštećena zbog korona virusa.

Terapija kisikom može ublažiti probleme sa spavanjem, popraviti raspoloženje, vratiti energiju i poboljšati pamćenje, ojačati imunitet i tako vas zaštititi od infekcija. Terapiju kisikom mora odrediti stručna osoba.

Sistem za dotok kisika je specifičan, koncentracija i čistoća koja prolazi kroz organizam treba prolaziti filtere za fini i grubi prah, i ono najvažnije, mora prolaziti kroz filtere za bakterije i viruse! Treba biti certificiran od medicinskog instituta i treba imati ugrađeno molekularno sito!

Sve ostalo što vam žele prodati pod tretmane kisikom čista je prevara i laž, jer ti aparati koji su u ponudi u pojedinim salonima nemaju veze sa kisikom jer ispuhuju samo zrak! Sve druge izjave oko kisika su opasne u vremenima kao što su ova i treba ih zanemariti.

Neće vam pomoći kod terapije akni, neće ojačati imunitet niti vam potaknuti fibroblaste na proizvodnju kolagena i elastina, niti vam pročistiti pluća!

Ako niste sigurne što vam se nudi i za što plaćate, pogledajte aparat kojim vam se radi tretman, obavijestite me i rado ću vam u suradnji sa partnerima u Njemačkoj pomoći oko nedoumica.

Čuvajte zdravlje i ostanite pozitivni!

Ostavi komentar