HILDING ANDERS iz Preloga: Jeste li i vi dio četvrtine populacije koja ima problema sa spavanjem?

Teško zaspete, a zatim se teško budite? Danju ste umorni, a navečer vas opet čeka nesanica? Ovaj je scenarij poznat četvrtini Hrvata, pokazuje istraživanje. Ako ste među njima, ne brinite – rješenje postoji!

Narušavanje kvalitete sna utječe na vaše zdravlje. Promjenom navika i elemenata spavaće sobe, kao što je madrac, uhvatite se u koštac s ovim problemom!

U danu izdvojite vrijeme za tjelovježbu, a nekoliko sati prije spavanja izbjegavajte alkohol, kavu i hranu, a umjesto za ekranom posegnite za dobrom knjigom. Stvorite ritam spavanja te odlazite na spavanje i budite se u isto vrijeme.

Ključno za dobar san mjesto je na kojem spavate. Spavaća soba neka bude mjesto za opuštanje i odmor. U svoj prostor unesite potrebne promjene i konačno se naspavajte!
Prvi korak do kvalitetnog sna počinje odabirom madraca. Odaberite model koji odgovara potrebama vašeg tijela, kao što su Hespo madraci Freya, Exclusiv Feel i Bioritam, koji omogućavaju da je tijelo ergonomski poduprto.

Ako vam potraga za madracem predstavlja napor, savjete o odabiru i uređenju sobe potražite u Hespo salonima! U popularnoj Zoni udobnosti u miru odaberite najkvalitetniji madrac.

Za stvaranje željenog ugođaja u spavaćoj sobi u Hespo salonima pronađite širok izbor atraktivnih kreveta kao i mogućnost odabira boje, materijala i dimenzija!
Vaše tijelo i um zaslužuju miran i kvalitetan san!

Posjetite Hespo salone na adresama Optujska ulica 43, Varaždin te Kralja Zvonimira 38, Prelog i na www.hespo.hr!

Ostavi komentar