Centar Medivia iz Medikola: Ljeto je stiglo, smršavite na kritičnim mjestima!

Bez obzira koliko truda uložite uvijek Vam se čini kako nikako ne možete izgubiti kilograme na tzv. „kritičnim mjestima“? Bez obzira na ciljane tjelovježbe i dalje Vas smeta višak masnog tkiva na određenim područjima?

U Centru Medivia nude razne neinvazivne tretmane koji će Vam na efikasan način pomoći u rješavanju tog problema. Kod inicijalnog pregleda, u dogovoru s liječnikom i/ili terapeutom, a s obzirom na stanje Vaše kože i područja nakupljanja masnog tkiva, utvrđuje se i predlaže područje tretiranja (trbuh, noge, stražnjica, nadlaktice), kao i odabir vrste neivazivnog tretmana.

Posebno izdvajaju slijedeće tretmane:

SPM tretman

SPM je tretman za cijelo tijelo kojeg odlikuje snaga vakuma sa dubinskim djelovanjem na potkožno masno tkivo; smanjuje masnu stanicu te istovremeno učvršćuje tkivo i potiče tok limfe. Vakumski sustav SPM VACU PRES je aparat visoke tehnologije koji pruža veliki broj pozitivnih učinaka; intenzivno stimulira limfni tok, povećava sagorijevanje masnih stanica te jača vezivno tkivo stimulirajući pritom aktivnost enzima.

Pomoću malih usisnih aplikatora djeluje na učvršćenje kože nadlaktica, trbuha, nogu i stražnjice, te svih područja gdje nalazimo naslage masnog tkiva. Nezamjenjiv je u anticelulitnoj terapiji te daje vidljive rezultate u smanjenju strija nastalih naglim rastezanjem kože. Koža postaje čvršća, zategnutija, pojačava se tonus i kontraktilnost mišića te elasticitet kože.

Efekt ovog tretman osim limfne drenaže, aktivacije masnih stanica i zatezanja kože je i lijep prirodan sjaj kože. Konačni rezultat nakon jednog tretmana svakako ovisi o stanju kože, prehrani i načinu života. Budući da svaka koža zahtjeva različiti pristup broj potrebnih tretmana može varirati, ali jamčimo Vam da svaka koža nakon SPM-a izgleda svježe, zdravo i glatko.

Zerona/Verju laser

Zerona laser je medicinski neinvazivni aparat odobren od strane USA FDA, s medicinskim certifikatom za oblikovanje tijela čije je djelovanje potvđeno u mnogobrojnim istraživanjima. Ovim laserom se postižu značajni klinički rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice.

Zerona djeluje na način da bezbolno stvara poru na membrani masne stanice. Masnoće izlaze i prelijevaju se kroz otvor na membrani (pori) stanice. Naše tijelo potom izlučuje masnoću putem limfnog sustava.

Zerona eliminira masnoće koje su otporne na vježbu i dijetu, učvršćuje i tonizira opuštenu kožu te preoblikuje vaše tijelo u samo 2 tjedna!

Prateći Zerona plan tretmana , zajamčen je gubitak centimetara u predjelu trbuha,bokova i bedara.

Stoga, obratite im se s povjerenjem i već danas rezervirajte svoj termin tretmana! Bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima! Više informacija potražite na web stranici www.medivia.hr

KONTAKT PODACI:

ZAGREB

Radno vrijeme: ponedjeljak- petak 7-20h

Informacije i rezervacije termina:

tel: 01 6397 333

e-mail: [email protected]

ČAKOVEC

Radno vrijeme: ponedjeljak- petak 7-20h

Informacije i rezervacije termina:

tel: 040 638 520

tel: 040 638 536

e-mail: [email protected]

Ostavi komentar