7.9 C
Čakovec
Subota, 1 travnja, 2023

Ayurvedska pulsna dijagnostika u petak u Čakovcu

Provjeriti svoje zdravlje kod izvornog ayurvedskog stručnjaka iz Indije, dr. Nikhila Kaushika, rijetka je prilika koja će se pružiti ovog petka u Čakovcu. Za one koji su se već riješili nekih svojih dugotrajnih zdravstvenih tegoba uz pomoć ovog drevnog sustava medicine bazirnog poglavito na prehrani i stulu života, dodatna objašnjena i nisu potrebna.
Ostali koji o ovome još ne znaju dovoljno, a možda se već godinama nose s nekom od kroničnih (naročito autoimunih bolesti), prava je prilika da o tome nešto saznaju dan ranije, u četvrtak 16. ožujka, u Čakovcu u Zgradi Scheier na predavanju „Ayurveda – znanost o životu“ s početkom u 19 sati, uz osiguran prijevod.

Ovo besplatno predavanje vodit će također dr. Nikhil Kaushik koji će i odgovarati na vaša pitanja. Na predavanju će te se također moći zabilježiti za konzultacije i dijagnostiku za dan kasnije, 17. ožujka također u Čakovcu, no za njega se potrebno predbilježiti na mail: [email protected]

Ayurveda je od Svjetske zdravstvene organizacije priznata kao jedan od najstarijih sustava liječenja. Sama riječ Ayurveda znači „znanost o životu“, a ayurvedski sustav medicine star je više od 5.000 godina! Ayurveda je specifična po svom cjelovitom i individualnom pristupu svakoj osobi uz namjeru da se ukloni korjenski uzrok problema, a ne samo simptomi bolesti.

Svi koji iz prve ruke žele čuti i saznati što je Ayurveda i zašto je ona u zapadnim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj, sve popularnija kad se radi o liječenju i prevenciji raznih bolesti, koju ulogu u tome igra prehrana i životni stil te kako nam ayurvedski principi mogu pomoći da unaprijedimo svoje psihofizičko zdravlje, dobrodošli su na besplatno predavanje sa ayurvedskom zakuskom 🙂

Ovo predavanje podržano je od Veleposlanstva Indije kao Azadi Ka Amrit Mahotsav inicijativa indijske vlade za proslavu i obilježavanje 75 godina neovisnosti i slavne povijesti njezinih ljudi, kulture i postignuća, a održava ga Udruga za promicanje ljudskih vrijednosti Čakovec te Sri Sri Tattva Hrvatska.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,087FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE