Aquila fitness centar: Oblikujte tijelo uz ležeći bicikl Infratrainer!

aquilla fitness

Aquila fitness centar, jedan od najmodernijih fitness centara u regiji, jedinstven je i inovativan u ponudi grupnih i individualnih treninga, opremi, spravama za vježbanje te pristupu i vođenju prema savršenom izgledu i zdravom načinu života. Osim popularnih sprava za vježbanje kao što su Booty Builder i StairMaster, u ponudi je i ležeći bicikl Infratrainer koji će vam pomoći u oblikovanju tijela već nakon prvog tretmana.

Mršavite i detoksicirajte se uz Infratrainer

Jedan tretman na Infratraineru traje 45min, a njime sagorijevate 600-800 kalorija, što je jednako treningu trčanja od 13 do 17 kilometara. Možete ga koristiti u svrhu mršavljenja, otapanja masnoća, uklanjanja celulita, boljeg izgleda kože, pomlađivanja kože, jačanja imuniteta, detoksikacije, poboljšavanja cirkulacije i općeg stanja organizma.

Tijekom treninga infracrvene lampe zagrijavaju tijelo i prodiru u potkožno tkivo, omekšavaju masno tkivo te izbacuju toksine. Budući da dolazi do ubrzavanja metabolizma, masno se tkivo kontinuirano troši i po završetku tretmana.

Pri treningu se gubi težina čijih 80% čini voda, a 20% masnoće, kolesterol, teški metali topivi u vodi (olovo, živa, kadmij, aluminij) i druge toksične tvari (dioksin, ostaci kemikalija uslijed korištenja lijekova i dr.). Takav detoksikacijski učinak uočen je tek pri izrazito teškim i dugotrajnim fizičkim i sportskim aktivnostima poput, na primjer, trčanja maratona.

Infratrainerom se lako, brzo i učinkovito mršavi, gotovo kao pri dugotrajnom trčanju za koje je neophodna iznimno visoka razina fizičke pripremljenosti (kondicija).

Trening je moguće prilagoditi osobnim potrebama

Na Infratraineru je tijekom treninga moguće podesiti odgovarajuću razinu opterećenja i prilagoditi vlastitim mogućnostima.

Brojčane vrijednosti pulsa moguće je regulirati tijekom treninga smanjivanjem, odnosno povećavanjem razine jakosti ugrađene devetostupanjske magnetske kočnice.

Pravilno određena razina otapanja masnog tkiva jamči maksimalno gubljenje težine, bez velikog napora, upale mišića i opterećenja zglobova jer je osoba tijekom tretmana u udobnom, poluležećem položaju te opušteno može gledati film, pretraživati Internet ili slušati glazbu na ugrađenom ekranu.

Također, s ciljem još veće učinkovitosti, preporučuje se uporaba namjenskih krema ili ulja te hlača koje pospješuju znojenje.

Sve ostale informirajte potražite na njihovoj web stranici www.aquila-fitness.com ili osobno posjetite Aquila fitness centar na adresi MTC Centar, Športska 6a, 40 000 Čakovec


Aquila: najmoderniji fitness centar u regiji

  • 1400m2 površine
  • Najmodernije sprave
  • Individualni treninzi
  • Grupni treninzi
  • Infratrainer
  • Natkriveno parkiralište

Aquila tim trenera čeka Vas na grupnim i osobnim programima. Grupni treninzi odvijaju se u dvije dvorane, a u ponudi imaju Boot Camp, Slim&Fit, Hit, Aquila Extreme, Pilates i Senior Fit, koji su namijenjeni muškarcima i ženama svih razina fizičke spreme i dobne skupine.

Ostavi komentar