U pedesetima ste? To su godine u kojima ćete najviše uživati u seksu

Ilustracija, Foto: Pixabay

Mislite li da je najbolje vrijeme za seks u dvadesetim godinama? Mogli biste se prevariti.

Naime, istraživanja pokazuju kako osobe u kasnijim godinama života imaju više samopuzdanja i to se itekako osjeti i u spavaćoj sobi. Rezultati novog istraživanja koje je provedeno na portalu za upoznavanje Lumen, pokazali su da osobe starije od pedeset godina, u toj dobi doživljavaju najuzbudljiviji seks u životu.

Razlog tome je njihovo samopuzdanje koje imaju i smionost da neopterećeni izgledom i “propustima”, opušteno isprobavaju nove položaje i igrice koje ih dovode do uzbuđenja i najbojlih seksualnih odnosa koji su imali u svom životu.

Pokazalo se i to da osobe u ovoj životnoj dobi imaju više vremena za isprobavanje noviteta kada je riječ o seksu jer su im djeca tada već odraslija i veća, a poslovi već odavno uhodani. Deset posto ispitanika priznalo je da u ovoj dobi imaju veći libido te češće eksperimentiraju u spavaćoj sobi. Veći je broj i onih koji će na prvom spoju u ovoj dobi vjerojatnije otići do “kraja”, odnosno, neće čekati drugi spoj da se upuste u seksualni odnos.

Više od trećine ispitanika potvrdilo je da će imati seksualni odnos tijekom prva tri spoja. Parovi u ovoj dobi najčeščće mijenjaju tri različite seksualne pozicije, a njihovi odnosi traju u prosjeku oko 25 minuta. Misionarski položaj i u ovoj je dobi jedan od najomiljenijih i najčešćih položaja tijekom seksa.

Ostavi komentar