Suzana Strnad iz Podturna pobjednica natječaja Božićne kućne rukotvorine!

Suzana Strnad
Suzana Strnad i njezine originalne pletene božićne zvijezde

Tijekom proteklih nekoliko tjedana predstavili smo ovogodišnje sudionike nagradnog natječaja: Najljepše božićne rukotvorine. Zahvaljujemo još jednom svima na sudjelovanju, hvala što ste pokazali svoje čarobne božićne rukotvorine.

Ove godine s božićnim rukotvorinama predstavile su se vrijedne Međimurke: Ibolja Mikec iz Cirkovljana, Suzana Strnad iz Podturna, Nikolina Đuranec iz Ferketinca, Sandra Mikolaj iz Krištanovca i Marina Šipoš iz Čakovca.

Ipak, morali smo odabrati glavnu pobjednicu. Ona je Suzana Strnad iz Podturna koja se predstavila svojim pletenim zvijezdama kao blagdanski novitet koji krasi dom.

– Za izradu pletenih zvijezdi potrebne su novine, letci, ukrasni papir koji se izrežu u trake, te se trake pomoću tankog štapića saviju u rolicu i zalijepi se kraj – poručuje Suzana.

Za sve sudionice natječaja pripremili smo poklon-pakete Međimurskih novina i kape našeg pokrovitelja Dika Štika. Suzana Strnad kao prvu nagradu osvaja izlet za dvije osobe na Karneval u Rijeku u organizaciji Jakopić travela.

Nagrade se mogu podići u redakciji Međimurskih novina. Hvala svima koji ste se i ove godine prijavili i pokazali svoje maštovite i čarobne blagdanske rukotvorine! (dv)

 

Ostavi komentar