Sretna vlasnica: Moje cure su doma, sve tri su žive i zdrave!

patricija mesarić
Presretna Patricija Mesarić sa svojim pronađenim kujicama

Patriciji Mesarić u novogodišnjoj su noći nestala tri psa, obožavani kućni ljubimci. Nakon gotovo tjedan dana sveopće potrage, vlasnica ih je pronašla u Celinama te se dirljivom objavom, koju prenosimo u cjelosti, zahvalila svima koji su joj pomogli.

Hvala svima! Hvala! Od srca hvala!

Vratilo mi se najveće veselje u život,najveća i bezuvjetna ljubav! Ovim putem bi se posebno htjela zahvaliti gosp. Miljenku Sermeku iz Celina, jer mi je upravo on javio gdje su moje cure i mi smo iste sekunde sjeli u auto i krenuli za Celine, a on je nesebično odvojio svoje vrijeme i pričekao nas pred kućom te nam pokazao gdje se nalaze naše 3 najveće ljubavi!

Od srca mu veliko HVALA! Isto tako bi se htjela zahvaliti svakom pojedincu kojeg poznajem ili uopće ne poznajem koji je podijelio moje objave ili objave vas medija, spomenuo nekome da tražim pesonje, kontaktirao me i pružio mi savjet, bio mi potpora ili bilo što drugo korisno napravio.

Naravno da bez Vas medija to ne bi bilo tako učinkovito te Vam se još jednom od srca zahvaljujem što ste bez ikakve naknade nesebično pomogli i odmah podijelili objavu. Isto tako se od srca zahvaljujem Azilu “Prijatelji životinja” na dijeljenju objave i korisnim savjetima koji su mi pomogli u potrazi za mojim curama.

Nakon 5 neprospavanih noći konačno budemo svi doma spavali, mi i naše cure, na toplom, u miru i ljubavi, zahvaljujući ljudskoj dobroti, jer dobro se dobrim vraća! I opet me život naučio da nikad ne smijemo odustati jer za njih se isplati sve. One su moja tj. naša obitelj, naše 3 najbolje prijateljice i naša najveća podrška i ljubav!

Hvala Vam svima još jednom! Nadam se i držim fige da će se i ostalima vratiti ljubimci koji su otišli u novogodišnjoj noći ili bilo koji drugi dan jer dok njih nema, pola srca nedostaje. Ljudi volite svoje ljubimce, vi koji nemate-udomite i vidjet ćete što je najiskrenija, čista i bezuvjetna ljubav!

Ostavi komentar