FOTO: Slavlje jeseni u vrtnom centru Iva

vrtni centar iva34_resize
Jesen u vrtnom centru Iva

Jesenska proslava u vrtnom centru Iva u Štefancu već je nadaleko poznata svim ljubiteljima bilja. Jesen je uz proljeće, godišnje doba kada se najviše sije i sadi, presađuje i nasađuje. Upravo stoga, u vrtnom se centru već godinama, uoči takvih i sličnih radova druže s prijateljima, poslovnim partnerima i svojim kupcima.

Svatko od njih izdvojio je nekoliko minuta svog vremena kako bi razgledao Rasadnik, pregledao bogatu ponudu te eventualno bacio oko na neku novu biljku, bilo da se radi o cvjetnom ili voćnom stablu, grmu, ukrasnoj travi, lukovici ili lončanici. Uz neformalno druženje, popričalo se o iskustvima uzgoja, dijelili su se savjeti, razmjenjivala mišljenja, jer bilja ima u obilju i ne može svatko sve znati.

Pored toga, sa svih strana neprestano stižu novi primjerci, nove vrste čiji uzgoj treba savladati. Naravno, u Ivi najbolje i najviše znaju o svom bilju koje se kupuje uz besplatni savjet za brigu i njegu.

Sa biljkom, po želji može ići i tegla, zemlja pa čak i malč svih vrsta, od kore do kamenja.
Doduše, ne mora se kupiti samo jedna biljka već se ponudom može zasaditi voćnjak, cvjetnjak, zimski vrt, popuniti veranda, vrtna gredica, balkon, urediti staza ili stazice u dvorištu, svakom po volji i inspiraciji.

Stoga, iskoristite predstojeće vrijeme mirovanja bilja i zasadite svoju biljku te se time, ako ništa drugo uključite u akciju, zasadi drvo ne budi panj.

A u Ivi svima žele sretnu i zelenu jesen uz netom zasađene biljke.

Ostavi komentar