BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA za Hrvatsku za 22. – 25. lipanj 2019.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Subota, 22.6.2019. Nestabilne prilike u atmosferi mogu kod meteoropata i kroničnih bolesnika uzrokovati glavobolju, umor i razdražljivost. Mogući su bolovi na mjestima ranijih ozljeda i tegobe sa snom. Na srednjem i južnom Jadranu će biometeorološke prilike biti nešto povoljnije nego u drugim krajevima, pa će i tegobe biti malo slabijeg intenziteta.

Nedjelja, 23.6.2019. Atmosfera će i dalje biti nestabilna što kod meteoropata i kroničnih bolesnika može uzrokovati umor, glavobolju i slabije raspoloženje. Tegobe će biti najprisutnije u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj, dok će u ostalim krajevima biti nešto slabijeg intenziteta. Prema kraju dana će doći do poboljšanja općeg stanja, čemu svakako mogu pridonijeti ugodnije temperature.

Ponedjeljak, 24.6.2019. Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti uglavnom povoljne. Tegobe uzrokovane vremenom mogu se javiti samo kod vrlo osjetljivih meteoropata i kroničnih bolesnika.

Utorak, 25.6.2019. Biometeorološke prilike će kod mnogih ljudi biti poticajne, osobito u dijelu dana s nižim temperaturama. Tijekom dana se preporuča zaštita od UV zračenja, lagana prehrana i uzimanje dovoljno tekućine.

Izvor: meteo.hr

Ostavi komentar