11.1 C
Čakovec
Ponedjeljak, 27 ožujka, 2023

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 25. do 28. veljače

Pogoršanje prilika stiže već u nedjelju poslijepodne.

Subota, 25. veljače – U cijeloj će zemlji biometeorološke prilike biti povoljne. Zbog toga meteoropati i kronični bolesnici neće imati poteškoća uzorkovanih vremenskim utjecajem.

Nedjelja, 26. veljače – Biometeorološke prilike, koje će u prvom dijelu dana biti povoljne, počet će se pogoršavati u drugom dijelu dana. To bi meteoropatima moglo donijeti poteškoće sa snom, a kod kroničnih bolesnika bi se mogle početi pojačavati tegobe.

Ponedjeljak, 27. veljače – Nepovoljne biometeorološke prilike donijet će tegobe meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Kod meteoropata je moguća glavobolja, razdražljivost i manjak koncentracije te bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Pojačane bolove mogu osjećati i reumatičari, a kod bolesnika s krvožilnim bolestima mogu se pojačati tegobe.

Utorak, 28. veljače – Približavanje ciklone popraćeno južinom uzrokovat će vrlo nepovoljne biometeorološke prilike. Kod meteoropata su uz razdražljivost i glavobolju mogući bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Pojačani bolovi vjerojatni su i kod ljudi s bolestima lokomotornog sustava, a pojačane tegobe mogu imati i bolesnici s krvožilnim bolestima. Zbog toga im se preporuča izbjegavanje većih napora.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,071FanoviLajkaj
618SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE