Potpuna pomrčina Sunca donosi sreću Lavovima, Ovnovima, Vodenjacima i Vagama

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Danas, 4. prosinca potpuna je pomrčina Sunca, jedna od najzanimljivijih astronomskih pojava. Na žalost, neće biti vidljiva u našim krajevima, javlja AAD Rijeka.

Potpuna se pomrčina može vidjeti isključivo na Antarktici, a ukoliko vremenske prilike budu povoljne u spektakularnom prizoru moći će uživati stanovnici Sjeverne Afrike, ali oni će vidjeti samo djelomičnu pomrčinu.

U subotu nas očekuje totalna pomrčina u Strijelcu 6:30h do 10:30h, maksimum 8:33h. Eklipse dolaze uvijek u parovima, tako da smo pred dva tjedna imali pomrčinu Mjeseca, a sad slijedi Sunca. Ove dvije pomrčine se nadovezuju jedna na drugu tako da je djeluje energija i od jedne i od druge idućih 6. mjeseci, piše astrologinja Irena Dumančić Baranja.

Pomrčine mogu djelovati napeto i uznemirujuće ako nisu osvještene, jer naše sjenke (strahovi, krivnje, žrtve i sl.) izlaze na površinu. Ali mogu biti izrazito konstruktvina razdoblja ako se svjesno upravlja ovom energijom.

Ova pomrčina ne radi loše astrološke aspekte te se dešava u najsretnijem znaku Strijelca, tako da možemo raditi na ostvarenju svojih ciljeva i želja.

Neptun nakon puno mjeseci retrogradnosti ponovno počinje svoj direktan hod što će pridonjeti otkrivanju istine, a također i jasnovidnosti što i kako želimo i kojim putem da krenemo.

Najjače će utjecati na same Strijelce, biti najsretnija Lavovima, Ovnovima, Vodenjacima i Vagama, pogotovo onima rođenima u drugoj dekadi ovih znakova. Kao i onima koji imaju neku osobnu planetu na ovom mjestu.

Ostavi komentar