Pet stvari koje bi ljubavni parovi trebali probati u prvoj godini veze!

Ilustracija
Ilustracija

Kada je riječ o ljubavnim vezama, nemoguće je generalizirati. Svačija ljubavna priča je različita.

Netko se zaljubi na prvi pogled, a nekom treba malo dulje da shvati da je pronašao osobu s kojom želi provesti ostatak života. Ništa od navedenog nije krivo.

No na početku veze zbilja nije lako odgonetnuti imate li s nekim budućnost ili ne, a u tome vam može pomoći ovih pet stvari. Napravite ih zajedno unutar prve zajedničke godine kako biste doznali kamo vaša veza vodi:

1. Zajedničko kuhanje

Ovako ćete najlakše otkriti kako funkcionirate kao tim, ali i kako se on snalazi u timskom radu. Tko se ne pokaže kao dobar timski igrač tijekom kuhanja, takav će nevjerojatnije biti i u vezi. Zajedničko kuhanje može otkriti i tko će preuzeti kakvu ulogu u vezi, odnosno tko će biti šef, a tko samo pomoćnik.

2. Zajedničko putovanje

Bez obzira na to hoće li to biti jednodnevan izlet ili putovanje od nekoliko dana, to je jedan od najboljih načina da otkrijete kako međusobno funkcionirate u novom okruženju i neplaniranim situacijama te naučite puno više jedno o drugom nego što ste dotad znali. Zajedničko putovanje može vas još više zbližiti ili, ako sve ne protekne u najboljem redu, razdvojiti.

3. Prva svađa

Ako radite sve kako biste izbjegli prvu svađu u vezi, odnosno trpite i šutite o svemu što vam smeta, onda su velike šanse da ćete se na partneru iskaliti u potpuno krivom trenutku i na pogrešan način. Svađe su neizbježne u svakoj zdravoj vezi i uvijek je bolje posvađati se i zbog sitnice nego trpjeti i gomilati bijes.

4. Upoznajte njegove roditelje

Upoznajte ga s roditeljima. To će samo još više učvrstiti vezu, a dobit ćete priliku vidjeti ga u pravom svjetlu te doznati kako se ponaša prema svojoj obitelji, što može puno toga odati o njemu.

5. Uživajte u tišini

Ako ponekad ne znate o čemu biste razgovarali, to ne znači i da ste loš par. Kada s nekim provodite puno vremena, normalno je da vam ponestane tema za razgovor, a tišina je ponekad svima dobrodošla.

Ostavi komentar