Paula Percač, Miss Međimurja u seksipilnom fotosessionu i razgovoru samo za naš portal!

suzuki

Ove godine titulu miss Međimurja osvojila je na nedavnom izboru u hotelu “Panorama” u Prelogu Paula Percač, mlada studentica stomatologije prve godine iz Donjeg Kraljevca. Potječe iz poznate stomatološke obitelji Percač. Otac Zdenko je stomatolog, a majka Diana farmaceut koja radi u Zagrebu. Razgovarali smo s njom na temu izbora za miss, no to je bio samo povod. Naš fotograf Zlatko Vrzan napravio je s našom missicom seksipilni foto session na kojem se aktualna Miss Međimurja također sjajno snašla.

Paulina crna mala haljina na početku našeg malog fotosessiona odlično se ukomponirala uz sjajan novi Suzuki S-Cross SX4 bijele boje kojeg u Međimurskoj županiji ekskluzivno distribuira AC Baumgartner, dok se naša missica bez problema snašla i u malo opuštenijem dijelu snimanja kada je pokazala da bi ovaj cross-“slatkić” bez problema oprala i to najtemeljitije moguće.

Prije svega toga pak smo porazgovarali s našom aktualnom missicom.

*Kako je pala odluka prijaviti se na izbor za Miss Međimurja?

– Prijavila sam se na nagovor Lene Radanović. Od malena se bavim kulturnim i sportskim aktivnostima pa sam se htjela iskušati i u ovom području.
Uvijek sam se bavila timskim sportovima, bila sam članica mažoret i twirling tima u Donjem Kraljevcu. Trenerica je bila Tihana Ledenko za mažoret tim, a Tihomir Bendelja za twirling.
Sviram klarinet u Puhačkom orkestru Donji Kraljevec i Puhačkom orkestru Čakovec.
Sad studiram u Osijeku i na prvoj sam godini studija stomatologije, a završila sam opću gimnaziju na Prvoj gimnaziji u Varaždinu.

*Kako ste se odlučili za studij stomatologije?

– Nije bilo nagovora, jednostavno sam odlučila i to još kao malena. Vrzmala sam se tati po ordinaciji i tu se razvila ljubav prema tom zanimanju. Volim biti u interakciji s ljudima, saslušati njihove probleme i pomagati im. Zbog toga sam se već u osnovnoj školi uključila u rad ekipe Crvenog križa, pod mentorstvom Dunje Novak i sudjelovala na brojnim županijskim natjecanjima. Danas mi je studij stomatologije jako važan i nastojim biti što bolja studentica kako bih bila što bolja u svom zvanju.

*Mnogi mladi ljudi danas kuju planove za odlazak iz Hrvatske nakon završenog studija. Kakvi su tvoji planovi?

– Planiram ostati u Hrvatskoj. Imam velike planove za razvoj posla u segmentu stomatologije i mnogo ideja, nadam se da ću to moći ostvariti. Voljela bih otići u inozemstvo na kraće vrijeme samo radi iskustva, edukacije i unapređenja struke. Ovaj izbor za miss vidim kao jednu lijepu mogućnost za stjecanjem novih prijateljstva, životnog iskustva i humanitarni rad. A možda ću se nakon završetka studija imati prilike brinuti za lijep osmijeh misica.

*Uskoro slijedi nastup u finalu Miss Hrvatske..

– Uskoro ćemo na pripreme u Vinkovce, a trenutno izabirem međimursku narodnu nošnju u kojoj ću se pojaviti. Naime, u finalu će se nositi narodna nošnja iz kraja iz kojeg dolazimo. Sam izbor za miss Hrvatske gdje ću predstavljati Međimursku županiju bit će najesen u nekom od hotela na Jadranu, još ne znamo gdje.

Paula Percač

Paula Percač

Paula Percač

Paula Percač

Ostavi komentar