Zaks: Otkrijte svevremensku eleganciju minimalistički dizajniranog nakita!

zaks nakit

Profinjeni klasici ukrašeni briljantima, biserima i cirkonima u jesenskim kolekcijama zlatarni Zaks!

Dok su sezonski trendovi u kategoriji modnih dodataka već dulje vrijeme okrenuti isključivo prema naglašenim i neobičnim formama, oni vezani za nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata i srebra, i dalje sigurno osvajaju svjetska tržišta sasvim suprotnim dizajnerskim pravcem.

Sukladno tome, zlatarne Zaks ove jeseni predstavljaju nove luksuzne kolekcije nakita minimalističkog izraza, obogaćene dragocjenim brilijantima, biserima i cirkonima.

Da klasične forme i besprijekorna obrada nadilaze prolazne modne diktate i ostaju dio bezvremenske manifestacije stila, potvrđuje i Zaks stvarajući kolekcije s artiklima čija nosivost nije ograničena odjevnim kombinacijama, već se svojim svestranim stilskim izrazom vješto uklapaju u sve dnevne kao i večernje modne kombinacije.

Ovakvo dizajnirane sofisticirane ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice ističu se kao decentni detalji kompletnog outfita, a što potvrđuje i planetarno velika popularnost bisera i perlica koji su ove godine apsolutni must have modni dodaci. Nježni i delikatni, biseri su oduvijek poznati simboli senzualnosti, ljepote i društvenog statusa, a u novoj kolekciji briljantnog nakita zlatarni Zaks posebno su neodoljivi.

Stoga, obradujte dragu osobu pravim daškom luksuza, poklonom čija će emotivna vrijednost trajati vječno ili nagradite sebe profinjenim komadom nakita kojeg ste oduvijek priželjkivali. Odaberite modne dodatke klasičnih i čistih silueta čiji će jednostavan i nepretenciozan dizajn biti jednako nosiv danas kao i u godinama koje slijede.

Cjelokupnu kolekciju potražite u zlatarnicama Zaks diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite pogodnosti: do 50% na srebrni nakit, 30% do 50% niže cijene za sve satove i 25% popusta na sav asortiman zlata i briljanata.

Više o informacija o novim kolekcijama nakita i satova potražite na web stranici: www.zaks.hr

Popis ZAKS poslovnica potražite ovdje.

Ostavi komentar