Terme Sveti Martin: Za nove zdrave početke i opuštanje idealan je „Svijet zdravih užitaka“!

terme sveti martin wellnes spa

Siječanj je mnogima startna pozicija za ostvarivanje novih planova, realizaciju novogodišnjih odluka i ideja. Da ne bi sve ostalo samo mrtvo slovo na papiru, pobrinuli su se u Termama Sveti Martin.

Bogati wellness-tretmani za čisti hedonizam

Za sve one koji su čvrsto odlučili da će u novoj godini poraditi na vlastitom zdravlju i općoj dobrobiti, wellness-centar Termi Sveti Martin pripremio je vrhunske tretmane. Prava poslastica za zdravlje vašeg tijela i duha krije se u masaži dr. Rudolfa Steiner. U samo jednom tretmanu objedinjeno je sve što vam treba – vitalizacija životne snage, pokretanje uspavanog metabolizma, smirivanje živčanog i osjetilnog sustava te poticanje osjećaja lakoće u tijelu. U masaži se koriste svjesno vođeni ritmički pokreti s kombinacijom suncokretova i maslinova ulja te biljnih ekstrakta iz cvijeta arnike i listova breze.

Tajlandska masaža za istezanje i postizanje unutarnjeg mira

Uz spretne ruke stručnjaka Tajlandske kraljevske Akademije, vaši će se energetski putevi osloboditi, a pozitivne rezultate prepoznat ćete odmah nakon prvog tretmana. Ako još niste imali priliku isprobati ovu vrstu masaže, evo nekoliko smjernica: masaža se sastoji od tehnike kojom se otvaraju i čiste unutarnji energetski kanali koji se zovu “sen”. Djeluje opuštajuće, poboljšava cirkulaciju krvi i imunološki sustav, povećava pokretljivost zglobova, stimulira limfni sustav, osjećaj fizičke i psihičke ravnoteže te jača zdravlje.

Djeluje mnogo dublje od klasičnih masaža. Za vrijeme klasične tajlandske masaže mišići, zglobovi, kralježnica i tetive se opuštaju, dok se i tijelo i um fizički i mentalno opuštaju. Ustvari, tajlandska je masaža upravo ono što svima treba za ponovno uspostavljanje ravnoteže između tijela i duha, zar ne?

Zašto ne biste uživali u wellnessu  za dvoje?

Vaša bolja polovica sigurno očekuje znak pažnje za nadolazeće Valentinovo, a mi vam donosimo najbolje rješenje za ovaj poseban dan. U Termama Sveti Martin osmislili su Spa Martin Day dnevni wellness-paket za dvoje koji se sastoji od 60-minutne masaže za dvoje, ulaska u Svijet sauna na puna 3 sata i Healthy smoothie za dvoje. Krenite zajedno u zdrave početke u „Svijetu zdravih užitaka“ jer u dvoje je i ljepše i lakše!

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com ili pozivom na broj 040/315-002

Ostavi komentar