Studio za masažu Ladi Di danas u Maloj Subotici otvara svoja vrata!

Dina Horvat iz Male Subotice, koju mnogi znaju po mirisnim sapunima raznih oblika, mirisa i boja koje proizvodi u svojoj maloj manufakturi Dinin kutak, u ponedjeljak 07.rujna otvara studio za masažu Ladi Di.

Na adresi Glavna 21 u Maloj Subotici ostvarila je svoj san i nakon višegodišnjeg sezonskog rada i bogatog stečenog iskustva u wellnesu Bluesun hotela Elaphusa u Bolu na Braču, odlučila je svoje znanje i ljubav prema masažama pretvoriti u posao.

Kako kaže Dina, pronašla se u tome i uživa masirajući, baš kao i u izradi sapuna za razne prigode: počevši od sajmova na kojima sama prodaje svoje proizvode, do sapuna poklona gostima u raznim prigodama te poslovnim partnerima raznih tvrtki. Ovaj put, poseban gušt je bio izrađivati sapune za sebe, svoj posao, sa logom svog salona.

Cilj joj je povezati te dvije strasti pa u budućnosti planira povremeno organizirati radionice s temom prirodne kozmetike i zdravog načina života općenito.

Masaže koje će imati u ponudi su klasična i sportska masaža kako parcijalna tako i cijelog tijela, masaža za trudnice, masaža ciljanih dijelova tijela (lice, vrat, glava, ruke, stopala), masaža na stolici te razne relax masaže kao što su HOT STONE masaža (masaža tijela vulkanskim kamenjem), PINDA masaža (masaža tijela raznim ljekovitim biljem), RAIN DROP masaža (masaža tijela eteričnim uljima), VITA FLEX masaža (masaža stopala eteričnim uljima).

Posebnost u ponudi Studija za masažu Ladi Di bit će masaža na stolici odnosno korporativna masaža. Tu se radi o masaži gdje klijent sjedi na posebno dizajniranoj stolici za masažu dok maser posebnim tehnikama i pokretima masira područje gornjeg dijela leđa, vrata, ramena i ruku kako bi se tijelo oslobodilo stresa, opustili se mišići, što bi dovelo da regeneracije tijela i poboljšanja općeg stanja organizma. Kao dodatnu vrijednost ovoj usluzi, vlasnica studija će za ovaj tretman na poziv dolaziti u prostor tvrtke. Tretman traje 20 minuta, odjeća se ne skida, ne koriste se nikakva ulja, a pozitivan efekt masaže osjeća se odmah nakon završetka tretmana.

Budući da edukacije za ovu vrstu masaže trenutno nema u ponudi u regiji, tako je i Dina potegnula do Ljubljane kako bi je naučila, a sve zainteresirane educirat će kako provoditi ovu vrstu masaže, za koju vjeruje da ima potencijala u budućnosti, budući da sve više ljudi obavlja dugotrajne sjedilačke poslove koji negativno djeluju na lokomotorni sustav organizma.

Studio kreće s radom u ponedjeljak, a svoj termin možete rezervirati već sada.

Radno vrijeme Ladi Di studija za masažu je od 8 do 20 sati, a tretman se treba obavezno prethodno dogovoriti na mobitel 098 98 61 989.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE