Što se najviše isplati kupovati na popustima?

Zimsko je doba godine i uskoro kreću sezonska sniženja. Prije njih, svjedoci smo Black Friday danu, tjednu ili pak mjesecu u nekim dućanima, stoga imamo dug period sniženja koji vrijedi iskoristiti. U vrijeme popusta, mnogi zaborave što ima zapravo treba ili što se isplati kupiti, već samo kupuju ono što je najviše sniženo.

Iako se sezonsko sniženje različitih kategorija proizvoda razlikuje, postoje neke smjernice kojima se možete voditi na ovim i bilo kakvim akcijama kako biste maksimizirali štednju. Naravno, uzmite u obzir i što vam zapravo treba kad razmišljate o tome što ćete sve „uhvatiti“ na popustu.

Darovi za rođendane ili veće događaje

Dok mali pokloni često ne predstavljaju velik trošak, rođendanski pokloni najbližoj rodbini i prijateljima znaju biti itekako skupi. Mnogi ne vole štedjeti kad su im u pitanju najbliži pa kupuju velike poklone, no zašto ih ne biste kupili unaprijed na sniženjima?

Zato je najbolje imati popis poklona za koje smatrate da će razveseliti vaše najbliže, te ga pišite kroz godinu kako biste ga lako mogli pogledati u razdoblju sniženja. Darovi koje se najčešće isplati kupiti na popustima su ženski parfemi i pametni uređaji jer se radi o velikim svotama. Ovakvi darovi idealni su za godišnjice i rođendane, a možete ih držati skrivene i mjesecima unaprijed.

Luksuzni brendovi za svakoga

Sniženja su idealno doba godine za one koji si žele priuštiti nešto luksuzno, no inače si ne mogu dopustiti takav financijski trošak. Na taj način, svatko možete dobiti dašak nečeg posebnog, neovisno o čemu se radi. Nekome će to biti vikend izlet na akciji, drugome torba poznatog brenda ili Libre Yves Saint Laurent parfemi koji odišu glamurom i luksuzom.

Jednako kao i za darove, planirajte unaprijed na što ciljate i pratite akcije tih proizvoda ili linija kako biste uhvatili najbolje popuste. Luksuzni proizvodi na popustu također mogu biti odlični posebni darovi na koje vaši bližnji možda nisu navikli. Ovako ćete i njima i sebi unijeti malo čarolije u svakodnevni život, bez da se financijski oštetite.

Tehnološka oprema za svakodnevni život

Tehnologija je obavezan aspekt naših života, a velik broj aparata može doseći visoke cijene. Zato je najbolje mijenjati staro za novo u ono doba godine kad trgovine bijelom tehnikom i tehnologijom nude velike popuste. Bilo da se radi o Black Friday opcijama ili sezonskim sniženjima, unaprijed proučite ponudu aparata te odredite koji modeli dolaze u obzir. Tako ćete u vrijeme sniženja biti brzi i znati točno što tražite pa ćete uspjeti uštedjeti prije nego vas netko pretekne. Naravno, neke kućanske aparate jednostavno morate zamijeniti u drugo doba godine ako dođe do kvara, no ova se ideja odnosi na one koje biste voljeli uskoro zamijeniti ili kojima se rok trajanja uskoro približava.

Sezonska sniženja idealna su za sve one kupovine koje možete planirati i mjesecima unaprijed, iako ih mnogi koriste krivo i ne uspijevaju odoljeti niskim cijenama stvari koje im ne trebaju. Pametan šoping najviše štedi, čak i kad kupujete luksuzne poklone ili kućanske aparate.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE