Kako i službeno kreće toplije vrijeme, nanošenje bogatih hidratantnih krema treba zamijeniti laganijom njegom i prilagoditi tretmane, sada je vrijeme da svoje lice pokažemo u najboljem izdanju!
Na dnevnom redu je proljetno čišćenje, a kako otkriti blistavi proljetni ten i pripremiti se na predstojeću sezonu možete saznati i na besplatnim konzultacijama i pregledu kože u salonu.
Donosim vam nekoliko savjeta kako očistiti kožu, kojim ritualima do blistavog tena kod kuće, a koje profesionalne tretmane odabrati te koji su najbolji načini za proljetno pomlađivanje.
1. Tretman crvenim LED – svijetlom
Ovo je savršeni tretman nakon dugih zimskih mjeseci i hladnih dana. Tehnologija koja akumulira u dermisu i pospješuje cirkulaciju i stimulira nastanak kolagena u koži, dok drenaža podiže tonus lica i podiže jagodice i istovremeno popunjava nazolabijalne udubine.
2. Kako smanjiti pore?
Jako bitno je napomenuti da klasično čiščenje (mehaničko istiskivanje) ne daje dugoročne rezultate, to ste sigurno i same primijetile…nakon čiščenja koža se brzo, već nakon 10 dana vraća u prvobitno stanje i pore su opet pune…kozmetičarka će vam opet ponuditi čišćenje i tako unedogled, bez nekog rezultata, vrtite istu priču kao i proširene pore u krug i nastavljate “maltretirati” lice istiskivanjem.
Da bi se očistila koža od zagušenosti, potrebno je mal više od laganog pilinga. Takav piling i hidrataciju svatko može napraviti doma! Ali dubinski očistiti kožu mogu samo profesionalni tretmani koje provodi stručna medicinska osoba!
Uređaj koji vakumom izvlači prljavštinu iz pora poput usisavača i istovremeno svijetlom ubija bakterije, ujedno smanjuje pore i ima anti aging efekt.
Preporuča se tjedan dana nakon mehaničkog čišćenja, kad su pore još čiste kako bi se preduhitrilo ponovno punjenje sebumom, prljavštinom i šminkom.
3. Ciljani piling za hiperpigmentacije
Kemijski pilinzi mogu dramatično poboljšati izgled lica, vrata i ruku! I nisu svi kemijski pilinzi iste kvalitete, pa obratite pozornost koji proizvod vam stavljaju na lice!
Za one sa hiperpigmentacijom, razmislite o ciljanoj verziji tretmana. za sva pitanja oko ovakve vrste tretiranja i odgovarajučeg protokola njege stojim vam na raspolaganju!
Budući da piling može izazvati osjetljivost kože, najbolje je početi sada, prije visokih temperatura, također ne zaboravite koristiti proizvode za zaštitu od sunca!
4. Poticanje kolagen i elastina mikroiglicama
Ovo su proizvodi za sintezu kolagena, idealni tretman kod opuštenog tonusa. Mikroinjekcijama minerala, vitamina i aminokiselina potiče se kolagen, a samim time i tonus kože.
Potrebno je ponoviti svakih tjedan dana, a za najbolje rezultate potrebno je napraviti pet tretmana.
5. Retinol i vitamin C
Novi Muradov tretman koji kombinira aktivni retinol i kopleks triju kiselina snažno usporava starenje kože, maksimalno obnavlja stanice, povečava čistoću i blistavost kože, vidljivo minimalizira bore i učvršćuje kožu.
Ujedno ujednačava ton i ublažava pigmentacije.
Vitamin C hidratizira i osvježava kožu, samo jedan tretman vitaminom C dovoljan je za blic efekt prije nekog događaja!
Poslije tretmana klijent normalno funkcionira bez vremena za oporavak.
Za optimalne rezultate potreban je program od tri tretmana: 1. Retinol 2. Vitamin C 3. Retinol! Sve u razmaku od tjedan dana.
6. Aromaterapijom do blistavog tena
Hydra Floral by Decleor je tretman namjenjen intenzivnoj hidrataciji kože lica, vrata i dekoltea. Tretman je za sve tipove i stanja kože i nezaobilazan je prvi korak u prevenciji starenja kože.
Gornji slojevi epiderme opskrbljuju se vlago zahvaljujući djelovanju biljne vodice mente i cvijeta naranče. Blagotvorno djelovanje vitamina C i ekstrakta algi održava optimalnu vlažnost kože.
Potpuno prirodan i iznimno ugodan  tretman uključuje akupresuru, drenažu i masažu lica i dekoltea koja će blagotvorno djelovati i na emocionalno stanje.
7. I šećer na kraju! Nezaobolazna mezoterapija medicinskim kisikom!
Mezoterapijom unosimo preparat u najdublji slog kože, a kombinacijom preparata i kisika udvostručuje se efekt.
Tretman je idealan za svaki tip i stanje kože. Kod problematične kože sklone aknama daje izvrsne rezultate jer ubija anaerobne bakterije koje uzrokuju upale u dubokim slojevima, kod osjetljive i kože skolone crvenilu jer umiruje i jača stijenke kapilara, kod suhe kože dubinski hidratizira jer unosi pod kožu hijaluron, molekulu koja ima sposobnost vezanja vlage na sebe. Potiće fibroblaste na proizvodnju kolagena i elastina pa je idealan kod zrele kože ali i nezamijenjiva preventiva starenju. Može se kombinirati crvenim i plavim LED svijetlom, krioterapijom i niskomolekularnim kisikom te masažom i aparativnom drenažom.
Često mi pišete o problemima koje imate s kožom…a jako mi je teško dati konkretne savjete ako nisam upoznata s vašim stanjem kože. Stoga vas pozivam na besplatno, individualno savjetovanje – pregled kako bi mogla odrediti vrstu tretmana, njegovu cijenu i na kraju pravilnu njegu kod kuće. Vidimo se!

Ostavi komentar