Novootvoreni kozmetički salon Beauty Viva u Čakovcu: Blagdanski popusti za mjesec uređivanja i darivanja

beauty viva

Kozmetički salon Beauty Viva novootvoreni je salon za žene koje drže do sebe i do vlastite njege. U svojoj ponudi imaju tretmane vezane za njegu lica, mršavljenja, a rade i trepavice i nokte. Također, novost u ponudi su i frizerske usluge, odnosno svečane frizure. Uvođenjem nove ponude moći ćete se na jednom mjestu pripremiti za vama važnu svečanost i uštedjeti na vremenu. Uštede vas očekuju i na cjeniku jer su pripremili posebne akcijske cijene za mjesec uređivanja i darivanja. Sebi ili vama posebnoj osobi poklonite tretman pomlađivanja ili mršavljenja, sportsku ili medicinsku masažu, ugradnju trepavica, nokte ili nešto novo na tržištu kozmetike – puder obrve.

Prilikom tretmana koriste vrhunske aparate, a ljubazno i stručno osoblje pobrinut će se da iz salona izađete lijepe i njegovane, te opuštene uz ugodan interijer i glazbu. U Beauty Vivi koriste kozmetiku marki Lux natur i Diamant Lash.

Javite im se za termin u Ulici Katarina Zrinskih 1 Čakovec (pokraj caffe bar Paladina), na broj mobitela 099/460-8876 ili telefon 040/343-060.

 Radno vrijeme:  

Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 19:00 sati

Subota: 8:00 – 12:00 sati

Nedjeljom i praznikom ne rade

beauty viva čakovec beauty viva čakovec beauty viva čakovec

Ostavi komentar